Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuai teklif olayı gerçek miydi acaba

gerçekse - reddeden yönetici kim ifşa olmalı. bir iki şey söylemem lazım kendisine

Bu arada cherkiye 22.5 olayı falan doğruyu boşa beklemeye gerek yok adam istanbuldayken parayı göndermek lazım.

Hücum gücümüzü çok fena yukarı çekebilecek kalibrede eleman. Kondisyonu çok fena maç bitiyor hala dripling atıp ince bilek hareketi gösteriyor herif.

Maç içinde dalgasına yazdık da birine 20-25 arası para verceksen bu o olmalı. 3.5 da maaş sarar geçerim.

Kariyerinde yapacağı sağlam bir sıçrama(bence bu bireysel değil takım halinde kupa, şampiyonluk vs. ) kendisini bu diyarlardan 50 milyonlara alır götürür.

Dortmund falan az beyni varsa çökmeli direkt.

Okan hoca ortasaha istemiyormuş. Yandı gülüm keten helva. Bizim her şeyden önce ortaya adam almamız lazım torreira formsuz ya da sakatlık olsa saradaki gibi. Oyun yine yerlerde. Okan bey bir hafta sonra ajax ölüm kalım maçı bakalım yine ölecek miyiz

Bana öyle geliyor ki biz 9,5 için gittiğimiz isimleri alamadık. 9,5 Diyor samiyenhaber ama bu noktadan sonra kimi alabileceğiz ki? Bence iş Kutucu +sağ bek ve stopere dönüştü

İyi adamı satınca yerini doldurmak için x2 para harcıyoruz Boey sattık muhtemelen Sallai(sağ bek oynuyor) + Jelert kafadan parası gitti şimdi belki 15-20 m euro'ya opsiyonla gidip sağ bek alacaz.
yarim yamalak adamlar transfer etmeye devam edersek bu döngü devam eder. adam akilli futbolculara gideceksin, en iyisini transfer edeceksin. jelert'in yari parasina daha iyi sag bekler transfer oluyor yahu, dönemine göre skandal transfer oldu.

Fırsatları bekleyelim

Chelsea'den 3 Şubat'ta Disasi Nkunku paketini indirebiliriz

yarim yamalak adamlar transfer etmeye devam edersek bu döngü devam eder. adam akilli futbolculara gideceksin, en iyisini transfer edeceksin. jelert'in yari parasina daha iyi sag bekler transfer oluyor yahu, dönemine göre skandal transfer oldu.
burda önemli nokta var ama

transferin meblağsı fiyasko katılıyorum . ama sırf o paraya alındı diye çocuğu ezici bir şekilde bakıyor taraftar kitlesi - orda haksız buluyorum.

minimum süre aldı - hala kaan ayhan/sallai devşirme işlerinde hoca...o zaman neyine onay verdinde 9M kulübe yazdı.

oynatıp KESİN OLMUYORu görene kadar ben bi oyuncuyu silemiyorum.

devre arasında o kadar kolay değil dediğin şekilde transfer yapmak bence.

burda önemli nokta var ama

transferin meblağsı fiyasko katılıyorum . ama sırf o paraya alındı diye çocuğu ezici bir şekilde bakıyor taraftar kitlesi - orda haksız buluyorum.

minimum süre aldı - hala kaan ayhan/sallai devşirme işlerinde hoca...o zaman neyine onay verdinde 9M kulübe yazdı.

oynatıp KESİN OLMUYORu görene kadar ben bi oyuncuyu silemiyorum.

devre arasında o kadar kolay değil dediğin şekilde transfer yapmak bence.
basaksehir kupa macinda gösterdigi performanstan sonra daha da bek oynatmaz hoca bunu. adam sürekli gol yediriyor oynadigi zaman.
sonradan oyuna girip enerjisiyle orta sahada veya önde kullanabilir anca, bize uymayan birini getirmisler...

Ortasaha işi bence de şimdi zor, yaza para sıkılır oraya

İyi stoper, atletik sağ bek ve dinamik forvet arkasıyla ortasaha eksikliğini o kadar hissedeceğimizi düşünmüyorum

Sara ile torreira bu transferlerden sonra daha az yıpranır

Rotasyona arasıra berkan sokulursa da gelen transferlerle çok dezavantaj yaratmaz

Trabzonspor'un aldığı sağ bek mesela gayet iyi çocuk baya tempo katıyor biz 2 katı para verip Jelert aldık elde var sıfır.

Fırsatları bekleyelim

Chelsea'den 3 Şubat'ta Disasi Nkunku paketini indirebiliriz
Aga hep fırsat diye diye takım geç toplanıyor. Transfer önceden altyapısı yapılıp ilk gün indirilmesi gerek 3 şubat bu adam gelecek de takımın oyununa adapte olacak da vay anam vay. Ha 3 subata kalanda ya takiminda yedek ya da gözden düşmüş formsuz .Şubat ayı çok yoğun. Bize al koy oyna elemanı lazım.

basaksehir kupa macinda gösterdigi performanstan sonra daha da bek oynatmaz hoca bunu. adam sürekli gol yediriyor oynadigi zaman.
sonradan oyuna girip enerjisiyle orta sahada veya önde kullanabilir anca, bize uymayan birini getirmisler...
başakşehirdeki gol jelertten ziyade takım olarak hata ...

jakobs un kievdeki gol bana göre daha skandal hata.

stoperlerde sıkıntı oluyor bir şekilde - yoksa o kadarda rezlaet bir adam değil jelert. ama fiziklenmeli ve özgüvenli olmalı her şeyden önce. hoca yoketti o kısmı - aldı süs diye koydu kulübeye.

Aga hep fırsat diye diye takım geç toplanıyor. Transfer önceden altyapısı yapılıp ilk gün indirilmesi gerek 3 şubat bu adam gelecek de takımın oyununa adapte olacak da vay anam vay. Ha 3 subata kalanda ya takiminda yedek ya da gözden düşmüş formsuz .Şubat ayı çok yoğun. Bize al koy oyna elemanı lazım.
Disasi Nkunku bunları al oyuna koy
Hatta belki de Chukwuemeka
Belki ileride Ugochukwu

Bunlar ihya eder
Osimhen gibi

Trabzonspor'un aldığı sağ bek mesela gayet iyi çocuk baya tempo katıyor biz 2 katı para verip Jelert aldık elde var sıfır.
O elamanı burada konuştuk. Pedro malheyro. Aslında iyi kanat bek olur ondan. 3 lü sistemde pır pır oyuncu az buçuk teknik de var. Burada konuştuğumuz da 1.2 milyon değeri vardı

jelert
nelsson
yusuf
ziyech
icardi

5 kontenjan, 5 bosa giden kontenjan. fener 14 yabancinin 14ünü kullanmak icin cabaliyor, becao ve oosterwolde'yi de donduruyorlar yani.
bu kadar eksik kadroyla asla devam edemeyiz. göz göre göre eldeki fark eriyecek transfer yapmazsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt