Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olamazlarsa garanti gidecek. Bundan önce bu noktaya Tjkye 2 golle kaybettiğimiz sezonda gelmişti, o gün de olsalar gidecekti.

bu gitmeeeez
konu fbde hiçbirzaman futbol değil sadece

azizde gitmezdi ali koç ile yarışmasa

bunu anca fbden imamoğlu indirebilir fb seçimlerine katılsa :)

Ertanın dedigi bence göztepenin forvetini istiyoruz , süprizlere gebe diye yazdıya . Çünkü göztepe bonservisini aldı geçen

Alisson
Konate Davinson Alaba
Barış Sara Torreira Fagioli Zinchenko
Kutucu Osimhen​

OB orta saha istemiyor Disasi istemiyor 25m'ye Mikautadze istiyor anlamadık ki

ortasaha istememelerinin sebebi efe akmanın daha çok süre bulması içinde olabilir

hiççç olmaz demeyin

bunların çapsızlığının ve sinsiliğinin sınırı yok çünki!

hertürlü şeytanlık beklerim!

Yazın ne güzel son günlerde kiralık + zorunlu opsiyonla Onyedika filan deniyordu ulan Brugge bıraksan ne olurdu.

orta saha da alırım orta sahayı oynatacak hocayı da diyecek babayiğit 1 Ünal Aysal'a bile razı olduğumuz dakikalardayız

ben bek konusunda forum geneli kadar hassas bakmıyorum .

4lü mü 3 lü mü maç içinde garip gurup ikiside mi olayları yüzünden sıkıntılıyız.

ve en çok dağınık yakalandığımızda bize açılan her orta beleşe gol oluyor nerdeyse. pozisyon/transferden öte bir problem bence bu.

takıma bağlanıp oynayacaksa Nelsson'a kontrat versinler devam etsin - en ucuz pratik çözüm.

süre alıp özgüveni olsaydı jelert sağ / sol belki kullanılırdı. sallai sağda idare ettirirdin - ama anormal faul yapıyor ve kart potansiyeli var.

ilk 11 niteliğinde oyuncuya gitmek mi , bi tık altı ile rkabet yaratıp kadro derinliği oluşturmak mı - valla düşünemiyorum rahatça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt