Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.370
- 91.308
- 5.093
Sana da futbolcu beğendiremiyoruz Cafer! Şahsına şundan geliyorpeterstan felaket yedlin havası aldım ne dersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana da futbolcu beğendiremiyoruz Cafer! Şahsına şundan geliyorpeterstan felaket yedlin havası aldım ne dersiniz
Üçlü oynayıp stoper almak mıPeters yanlış bir hedef. Jelertle seksek oynaması için alıyorsak bilemem tabii.
aşırı garip yaw adamın adının kyle walker olması
geçen gün şaka yapılıyor falan sandım
bas parayı walker i al milanın elinden bütün taktikleri oyna : )Üçlü oynayıp stoper almak mı
Dörtlü oynayıp sağ bek almak mı?
Ya da hangisini oynarsak oynayalım sağ bek almalı mıyız?
Nesi garip lan Kyle Walker ayrıldığında yerini Kyle Walkerla dolduracaklar diye geyiği olmuştu hattaaşırı garip yaw adamın adının kyle walker olması
Ula ben adamı begeniyom zaten burdakilerin aksine çok golü engelledi bu adam bu pozisyona şaşırdım. Zamanlaması iyiydi hepArkadas ne hale geldik bir pozisyonu alip oyuncu fisleme de yeni basladi
Birde su mesaje like gelmis neyin pesindesiniz anlamiyorumki su isi rakip taraftar yapar
Nolmus hata yapmissa hata yapmayan mi var ?
Nasil bir taraftar profilimiz oldu anlamiyorum
Bu elestiri kulturunun bokunu cikardik
Her hata yapani kendimiz fisliyoruz
Bu mantikla oyuncu kalmaz
Gidin dun fredin kaptirdigi toplarin videosunu yapin bir ise yarasin
Jelert böyle hiç bir maçta oynatmayacaksa sok sikert jelert deyip gönderip sağ bek almalıyız.Üçlü oynayıp stoper almak mı
Dörtlü oynayıp sağ bek almak mı?
Ya da hangisini oynarsak oynayalım sağ bek almalı mıyız?
heriflerin mevkileri bile aynı yaw daha nolcekNesi garip lan Kyle Walker ayrıldığında yerini Kyle Walkerla dolduracaklar diye geyiği olmuştu hatta

Bu garip değil de o mu garipaşırı garip yaw adamın adının kyle walker olması
Biz böyle bir şey yapsak direk linç ediyorduk spor medyası yerden yere filan vuruyordu konu fener olunca medyadan ses bile çıkmıyor.
Dediğim gibi Peters geleceğine Jelert'i kullanalım. En azından sürekli oynatırsak ekstra para harcamadan bir oyuncu kazanırız. Peters'ta hava toplarında ve ikili mücadelelerde kötü oyuncu yani defansif olarak bize ekstra ne verecek? İstatistiklerine bakarak bu yorumlarım.peterstan felaket yedlin havası aldım ne dersiniz
175 Tsd..Bu garip değil de o mu garip
Ekli dosyayı görüntüle 276278
2. takımın 6 puan önündeyiz.
üstüne 2. takım kucağımıza gelecek.
fark 9 say sen onu.
kalan maçlarda 3 mağlubiyet alsak bile şampiyonuz.
ne bu karamsarlık... aloooo...
Değil biz tausend diyoruz K yok175 Tsd..
thousand anladıkta ilk bakışta herif 175 Euro sandım ve fotodaki bakışlar anlam kazandı.
175 K değil midir o işin en universal dili
Fotodaki sen misin hocam2. takımın 6 puan önündeyiz.
üstüne 2. takım kucağımıza gelecek.
fark 9 say sen onu.
kalan maçlarda 3 mağlubiyet alsak bile şampiyonuz.
ne bu karamsarlık... aloooo...
Torreira hakkında kelam etmek ister misinYazın bas bas bağırdım ya orta saha ya bek geçiş savunacak birisi olmalı diye, her yediğimiz kontrada oyuncular rakiple bire bir kalıyor. FT de böyle yapıyordu, Luyindama azman döneminde 30 metreyi savunuyordu.