Os boş diye istemiyorum. Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda orta sahada sertlik yaratsın ayrıca kontra ataklara hızlı şekilde çıkabilelim diye istiyorum
Dostum 2-3 farklı öndeyken bile 8 kişi rakip kalenin oraya konumlanıp topun olmadığı yerde baskı yapmaya çalışıyosun
Yine öndeyken geride 8-10 kişiyken ne ortayı ne kanadı savunabiliyosun,rakip setse set, passa pas,ortaysa orta her türlü akın akın geliyo,muslera kurtarış yapamadığı sen de savunamadığın için rakip atamazsa yenilmiyon işte atınca da ondan 2 ondan 3 ondan 5 yiyip oturuyosun aşşa
Prime melo gelse bu zihniyette anca bir yere kadar bireysel takılır atak keser mücadele eder driblingleri durdurur falan,bir yerden sonra o da yapamaz
Burda oyuncudan ziyade oyun falsolu
Bak fbde geçen sene ki frede bak az mesafede coşturuyodu bu sene mesafe arttı etoboya döndü,geçen sene ismail yüksek vieraydı bu sene robin yalçına döndü
Mesafeyi kısa tut efe eyüp gökdenizle bile alırız ligi
Sadece kompakt durarak koskoca avrupa ligini kucağa alan taylan berkan cicaldau,açılıp saçılınca çok düşük seviye ligde küme düşüyodu
Kuran da,görmek isteyene nice ibretler vardır yazıyo niye ısrarla görmemeye çalışıyoruz?