- 3 Haziran 2015
- 56.943
- 66.070
- 4.143
Asensio mu kaldı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu transfer başka hiç bir transfer istemem. Bir çok eksiği kapatır bence.
40'dan kapı açılır 30+ bonusa bırakırlar. Tabi oyuncu uğramaz buralara o ayrı. Ama biz aslında iyi bir kaleci alsak yani eski Muslera performansı geri gelse bir çok açık kapatılır.hasanım kaç isterler bu babayğite
olimpiakoslu ile bu şovalye yakışır cidden prime kaleciler. Muslera'yı total olarak bugünün parasıyla canayı da sayalım 15 mio gibi bir operasyon ile aldık diyebiliriz öyle ucuz değil kaleci işleri ucuz kovalarsan leo franco, zapata bulursun. Sonra da bazı taraftarlar bugün söylem yaptıkları gibi bakın zapata leo fraco dönemi geri geldi derler.Musleraya o dönemin parasıyla iyi para vermiştik arada Cana'yı iteklemiştik net olarak ligin kaderini değiştirdi bu sene sıçsa bile geçtiğimiz senelerde üst seviyeydi şampiyonluklar kazandırdı inkar edilemez.
20-25-30 kaleciye her türlü verilir iyi kaleci serisine devam etmek lazım zaten 1 kere alıp 12-13 yıl kullanırız gidip 5 tane meybuz kaleci alana kadar 1 tane magnum alıp yolumuza bakalım.
Hiç biri bir haber alamıyor. Bizimkiler uğraşıyor mu onu da bilmem ama Pavlovic'in, Danso'nun listede olmadığını düşünüyorum eğer kiralık istiyorsak. Zira bu adamları takımları zaten kiralık göndermez zorunlu satın alma olmadıkça.Kutlu Akpınar: "Pavlovic Galatasaray'ın listesinde ama oyuncu Türkiye'ye gelmeye ikna değil. Satın alma opsiyonlu kiralık transferi de Milan istemiyor."
Muslera bize geldiğinde tarihin en pahalı bonservis ile transfer edilen 5. kalecisiydi. Şans yardım etti lazio Cana'yı isteyinceMusleraya o dönemin parasıyla iyi para vermiştik arada Cana'yı iteklemiştik net olarak ligin kaderini değiştirdi bu sene sıçsa bile geçtiğimiz senelerde üst seviyeydi şampiyonluklar kazandırdı inkar edilemez.
20-25-30 kaleciye her türlü verilir iyi kaleci serisine devam etmek lazım zaten 1 kere alıp 12-13 yıl kullanırız gidip 5 tane meybuz kaleci alana kadar 1 tane magnum alıp yolumuza bakalım.
Onu bende istiyorum o elemanda kalede dev gibi duruyor.olimpiakoslu ile bu şovalye yakışır cidden prime kaleciler. Muslera'yı total olarak bugünün parasıyla canayı da sayalım 15 mio gibi bir operasyon ile aldık diyebiliriz öyle ucuz değil kaleci işleri ucuz kovalarsan leo franco, zapata bulursun. Sonra da bazı taraftarlar bugün söylem yaptıkları gibi bakın zapata leo fraco dönemi geri geldi derler.
Birde şansımıza Copa Amerika'dan önce bitirmiştik turnuva sonuna kalsak alamazdık.Muslera bize geldiğinde tarihin en pahalı bonservis ile transfer edilen 5. kalecisiydi. Şans yardım etti lazio Cana'yı isteyince

Daha ilk 11'de bile uzun vade yakalamıyoruz ki rotasyonu nasıl çözecez harbiden sıkıntı.sene sonu biz boku yedik ya
kaleci
10 no
forvet
sağ bek
stoper
barış yunus satılırsa kanat
takımı komple değiştirecez
Şovalye imkansız ama Tzolakis'i alabiliriz diye düşünüyorum devre arası bunu yapmayacaklar ama sezon sonu için artık iyi bir kaleci şart.olimpiakoslu ile bu şovalye yakışır cidden prime kaleciler. Muslera'yı total olarak bugünün parasıyla canayı da sayalım 15 mio gibi bir operasyon ile aldık diyebiliriz öyle ucuz değil kaleci işleri ucuz kovalarsan leo franco, zapata bulursun. Sonra da bazı taraftarlar bugün söylem yaptıkları gibi bakın zapata leo fraco dönemi geri geldi derler.
bu yönetimle işimiz zor. bize sportif direktör lazım, bu transferler okan buruka bırakılırsa geçmiş olsunsene sonu biz boku yedik ya
kaleci
10 no
forvet
sağ bek
stoper
barış yunus satılırsa kanat
takımı komple değiştirecez
İsotcu ve simitci birbirine girer senin adamın benim adamım diyip Eylül gibi menajerlerin eline düşeriz hele ki şampiyon takım CL'ye direk gittiği için Eylül fırsat fırsat fırsat diyip iyice aklımızı kaybettirler.bu yönetimle işimiz zor. bize sportif direktör lazım, bu transferler okan buruka bırakılırsa geçmiş olsun
Yok 50 ya UmutMusleraya o dönemin parasıyla iyi para vermiştik arada Cana'yı iteklemiştik net olarak ligin kaderini değiştirdi bu sene sıçsa bile geçtiğimiz senelerde üst seviyeydi şampiyonluklar kazandırdı inkar edilemez.