- 5 Eylül 2014
- 85.483
- 71.527
- 4.513
çok azdırıcı değil miFotodaki sen misin hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok azdırıcı değil miFotodaki sen misin hocam
yok hocam. o kadar holigan olamadık.Fotodaki sen misin hocam
Senin var mı öyle foton güya her maça gidiyorsunçok azdırıcı değil mi
Ne diyim yav ben zaten sizelı top kapan adam istiyorum yıllardır. Kötü oynama hakkı yok mu diyorlar var işte oynasın birazTorreira hakkında kelam etmek ister misin
çıplak fotolarımı daha önce görmüştünSenin var mı öyle foton güya her maça gidiyorsun
Os boş diye istemiyorum. Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda orta sahada sertlik yaratsın ayrıca kontra ataklara hızlı şekilde çıkabilelim diye istiyorumHerkes orta saha istiyo da niye istediğinizi biliyomusunuz acep
Os boş diye istiyosanız toreira,sara,berkan,midsjo,ndombele,sergio,demirbayın dolduramadığı os yı kim gelip dolduracak
Takımın birbirine yaklaşması lazım,yaklaşsak hiç beğenmediğim demirbay bile kotaracak topu oynar,nelsonu 2 maç önce gönderenler geçen maçta oyuna girip gelen 2 topu kafayla uzaklaştırınca değerimiz ya nelsonumuz kalsın dedi,os için de aynısını diyeceksiniz takım kompakt durursa
Saha yayılımına bak
Bunu hangi os düzeltebilir
Muslera
.
Kaan jakobs
.
rakip rakip
.
sara
.
Top burda
Rakip rakip rakip rakip
..
barış sançez mertens osimen abdul yunus
rakip rakip rakip rakip
Toreira
Rakip kaleci
çıplak fotolarımı daha önce görmüştün
villa napiyon
villa napiyon
memet yıldız kılıklı herifi star etmeye çalışıyorlar yav. mehmet yıldızdan hiçbir artısı yok