Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peters=jelert ikisi de kanat beki oynuyor kulübünde. İkisi de sol bek oynuyor. Peters son maçlarının hepsinde sol kanat bel olarak oynamış aynı profilde biri varken ve begenmiyorken neden aynı profilde birine daha para veriyoruz.

osimhen-ahmed
barış-sara-torreira-schmid-kelvin amian
jacobs-doekhi-sanchez
günay

Herkes orta saha istiyo da niye istediğinizi biliyomusunuz acep

Os boş diye istiyosanız toreira,sara,berkan,midsjo,ndombele,sergio,demirbayın dolduramadığı os yı kim gelip dolduracak

Takımın birbirine yaklaşması lazım,yaklaşsak hiç beğenmediğim demirbay bile kotaracak topu oynar,nelsonu 2 maç önce gönderenler geçen maçta oyuna girip gelen 2 topu kafayla uzaklaştırınca değerimiz ya nelsonumuz kalsın dedi,os için de aynısını diyeceksiniz takım kompakt durursa

Saha yayılımına bak
Bunu hangi os düzeltebilir

Muslera
.
Kaan jakobs
.
rakip rakip
.

sara
.
Top burda
Rakip rakip rakip rakip

..

barış sançez mertens osimen abdul yunus
rakip rakip rakip rakip
Toreira
Rakip kaleci

Torreira hakkında kelam etmek ister misin
Ne diyim yav ben zaten sizelı top kapan adam istiyorum yıllardır. Kötü oynama hakkı yok mu diyorlar var işte oynasın biraz

Şu karı kız mevzuları bitirecek zaten bizim takımı.sonunda

Herkes orta saha istiyo da niye istediğinizi biliyomusunuz acep

Os boş diye istiyosanız toreira,sara,berkan,midsjo,ndombele,sergio,demirbayın dolduramadığı os yı kim gelip dolduracak

Takımın birbirine yaklaşması lazım,yaklaşsak hiç beğenmediğim demirbay bile kotaracak topu oynar,nelsonu 2 maç önce gönderenler geçen maçta oyuna girip gelen 2 topu kafayla uzaklaştırınca değerimiz ya nelsonumuz kalsın dedi,os için de aynısını diyeceksiniz takım kompakt durursa

Saha yayılımına bak
Bunu hangi os düzeltebilir

Muslera
.
Kaan jakobs
.
rakip rakip
.

sara
.
Top burda
Rakip rakip rakip rakip

..

barış sançez mertens osimen abdul yunus
rakip rakip rakip rakip
Toreira
Rakip kaleci
Os boş diye istemiyorum. Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda orta sahada sertlik yaratsın ayrıca kontra ataklara hızlı şekilde çıkabilelim diye istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt