Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1737645890811.webp

insani zorla dinden imandan cikariyorlar. küfürsüz, hakaretsiz yorum yapilamaz hale geldi olay.

bir tane stoper kiralayacaksan x oyuncunun maasinin tamamini ödemeyi kabul edip üste 500 bin veya 1m euro kira bedeli verirsin eger büyük oyuncuysa ve ilk 11 garantisi istiyorsa onu da vereceksin, gerekirse 30 oyuncuya birden teklif gönderecksin, 48 saat süre verip diger transferlere bakacaksin. 2 ay skriniar sidiklisini 5 ay kiralamak icin ugrastilar güya (!).
Peki neden Halil avatarı.

Diego Carlos transferinde Aston Villa'nin attigi twit bile buram buram usülsüzluk kokuyor.

Haciosman isimli herif bunun pesine düsecek mi?

Asla.
Öyle onursuz öyle şerefsiz adamlar varki karşı tarafta tüm kendilerinin yaptığı şerefsizlikleri onursuzlukları biz yapıyormışuz gibi açıklama yapıp iftira atıyorlar.
Bunları cehennem bile kabul etmez.

Bizim yarina kadar acil bir transfer aciklamamiz gerek yoksa bu isin sonu hafta sonu iyi gitmeyebilir.

Yönetimin bütünn muhabirleri patlatması taktikmi acaba

Kiev macindan sonra yattim uyudum.olan bitene bakmak gelmedi icimden.transferde bugune gelecegimizi adim gibi biliyordum yazdan belliydi zaten.2.5 senede 150 tane bek aldirip gonderen hocayada bek mek alinmasin artik bi zahmet halen royal felan kovalaniyo aklimi oynaticam

Ya okan hoca cıkıyor yönetim çalışıyor diyor ,yönetimin çalışması şu herkese gidiyor teklif yapıyor düşeni alıyor durum bu . Mali yönden iyiyiz bjk ve biz transfer yapamıyoruz kepazelik tek iyi yönü şikeciler skranier ve diego gibi hazır olmayab oyuncu aldı

Gerek yok artik John Textor un diger takimi

Botafogo libertadores den 70 milyon euro para kazandi bunun 50 sini lyon kasasina aktaracakmis.​

Nasil aktariliyormus? Oyle kolay mi? Evet bu kuluple 50m kazandik, hemen diger kulube aktaralim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt