Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke olsaSouthamptonun sag beki
Kyle Walker Peters deniyor tivitirde
oyuncunun sozlesmesi 2025 bitiyor
Hayır Talisca olmazsa Cherki ve Dzeko da giderse Mikautadze'yi istiyolar..Bunlar Talisca'dan bağımsız Cherki veya Mika kovalıyorlar dimi yani 2 transfer daha yapacaklar.
Talisca, Fenerbahçe'ye transferinde görüşmeleri tamamlamak için Türkiye'ye gidiyor. (Aleqtisadiah)
Yok ebesinin şeyiBunlar Talisca'dan bağımsız Cherki veya Mika kovalıyorlar dimi yani 2 transfer daha yapacaklar.
Talisca, Fenerbahçe'ye transferinde görüşmeleri tamamlamak için Türkiye'ye gidiyor. (Aleqtisadiah)
Vardi tabii. Kazma diyen coktu.Kolo Muani ismi geçtiğinde burada da var mıydı istemeyen ruh hastaları
İbrahim ve Abdullah Simitçi: "Milan bize size 6 m euro peşin kalanını 2 + 2 + 2 + 2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.25 + 0.25 + 0.25 + 0.25 + 0.25 + 0.125 + 0.125 + 0.125 + 0.125+ 0.125 + 0.125 + 0.125 + 0.125+ 0.125 + 0.125 + 0.125 + 0.125+ 0.125 + 0.125 + 0.125 + 0.125 teklif ediyoruz. "Bizimkiler mi acaba dümenden teklif vesaire.
Biyogala nedir yaw ahb
Şurası hariç alkışladım. Burada da icardi olayına katılmıyorum. Sen raporluyken patronun sana ne yapıyorsun çabuk evinde iileş diyor mu? Demiyor.
Burada da benzer durum var daha aralıkta ameliyat oldu yav.
Sakatlandığında icardi 15 ay yok seneye kasımda dönecek unutun diyordunuz şimdi aradan 2 ay geçti nerede bu nasıl disiplinsizlik işine döndü olay.
Bunu belki sen ben dert ederiz de futbolcu bunu dert edemez, dert konusu edemez hesap soramaz. Ama diyemez.
Senin kaşe fiyatında alacağın para belliyse o paraya imzayı atıyorsan bu konuda yok o niye geziyor diyemezsin. Hani diyorsun ya yunus kaşesinin iyileştirilmesini istiyor sallaiye yüksek verdiniz diye yüksek istiyor bak demek ki kendin için bir ücret belirliyorsun o seninle çalıştığın yer arasında olan durum.
Ayrıca bu zam isterim haklı mevzusuna da katılmıyorum. Sallai iyi kötü bir seviyede tutunmuş Macaristan milli takımının as oyuncusu daha düne kadar ads, Championship gezen adamdın 3 tane milli maça çıktın diye de üst düzey futbolcu olmadın yani. Çok isterim kafasına giriyorsun.
Kulüp yok yallah dese mevcut iyileştirmeyi planladığı parayı dünyanın hangi yerinde alabilirsin.
Unutmasın en az kendisi kadar yetenekli emre çolak vardı 31 yaşında futbolu bıraktı.
İstikrarlı olarak sen futbolunu oynarsın sonra maaş pazarlığına oturursun.
Barışın bu hakkı var bu üst üste 2. senesi ancak 3 ay futbol oynamış yunusun bu hakkı yok.
Evet maaş konusunda ciddi anlamda sorun var bence de çok bonkör davranılıyor ancak bu değildir ki her 10 tane maç onayan bana zam yapın diye baksın..
O zaman berkan da isyan etsin, demirbay da(gerçi bu ediyor diye düşünüyorum).
Biyogala nedir yaw ahb
Neyse geceye gelirim herkese iyi nöbetler.