Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.013
- 10.499
- 2.223
Yönetimin bütünn muhabirleri patlatması taktikmi acaba
Bence yönetiminde bilgisi yok transferlerden
Çünkü ortada görüşülen adam yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalanciyi ?Kutucu transfer videosu editleniyor şuan
bugün floryadaydı
Olsun ben yine de rahatsızın bu durumdan. Geçen davinson tüm defansı bırakmış setteyken ilerde gol kovalamaya koşuyordu. Dönem dönem Abdül de aynısını yapıyor.olm abartma sen de duran top sonrası gelişti bu atak herifler sanki setteyken ileri gitti![]()
Şu kadro planlamasına bak.
%100 dogru bilgiyalanciyi ?
Ahmed in the BoxSa, duyum var mi
haklısın yawOlsun ben yine de rahatsızın bu durumdan. Geçen davinson tüm defansı bırakmış setteyken ilerde gol kovalamaya koşuyordu. Dönem dönem Abdül de aynısını yapıyor.
Buna dur demek gerekiyor.
Kutucu transfer videosu editleniyor şuan
bugün floryadaydı
Umut renktas, seni Formula 1 basligina alalim. Futbol seni cokertti. Depresyona girdin valla.Asensio bitmişse geçmiş olsun 2 hafta daha oyalayacak isim olarak kendisine başarılar diliyorum geçmiş rakipleri Skriniar, Arias, Hermoso, Doue, Assingnon olarak başlamıştır ne kadar süre dayanırsa o kadar başarılı olacaktır.
As, kuruduk.Sa, duyum var mi
Plansızlık ve iş bilmezlikten daha vahimi bizi geri zekalı yerine koyuyor olmaları. Transfer dönemine bir ay kala isimleri çıkarıyorlar transfer başlıyor ortada kimse yok tamamen geri zekalı yerine konuyoruzÇalım filan artık hakikaten umrumda olmuyor bir gram kızmıyorum ama bu plansızlık, bu iş bilmemezlik, hakikaten rezalet.