Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin bütünn muhabirleri patlatması taktikmi acaba
Yönetimtabiler.webp

sence o planlamayı yapabilirler mi (bu sefer başkanı kenara koyuyorum - ameliyat olduğu için sıkıntılı maçlar ve sonralarında mazereti var)

listedeki adamlarin birbiriyle o kadar alakasi yok ki

doue olmayinca jelert'i getirdiler, profil olarak hic bir alakasi yok

orta sahada güya goretzka/rabiot kovalayip bir kac ay sonra rotasyona bile orta saha bakmiyorlar

bize lazim olan sag stoper mi sol stoper mi sag bek mi bir insan evladi cevap veremiyor. sag bek, sol bek ve bir stoper lazim oldugunu biliyoruz ama.

ilk 11'de sag bek yok, yedek sol bek yok.

kanatta iki tane yerli oyuncuya bel baglamis vaziyetteyiz, oyundan bile cikaramiyoruz bu iki oyuncuyu.

beslenen adamlari gardi'nin üstüne salmasini bildikleri kadar transfer yapmasini bilselerdi iyi olurdu.

tüm yük hoca ve bir kac futbolcunun ayaginda.

Asensio bitmişse geçmiş olsun 2 hafta daha oyalayacak isim olarak kendisine başarılar diliyorum geçmiş rakipleri Skriniar, Arias, Hermoso, Doue, Assingnon olarak başlamıştır ne kadar süre dayanırsa o kadar başarılı olacaktır.
Umut renktas, seni Formula 1 basligina alalim. Futbol seni cokertti. Depresyona girdin valla.

osimhen gazeteciyi mı dövmüs yoksa yalan mı

Sizin yapacağınız transfere evire çevire sokayım sayın yönetim.

Taraftar yanlis yere odaklaniyor

Teknik heyet ve oyunculari suclamak sacmalik adamlar hem ligi hem avrupa’yi iyi bir seviye’ye getirdiler

Ligde öndeyiz avrupa da ise son macta beraberlik yetecekti hata yaptik ama hala sansimiz var

Yerden yere vurulmasi gerekenler belli

Takim da bek yok ve eren elmali’yi bile alamadilar

Kanat oyuncumuz yok baris ve yunus paramparca oldular yorgunluktan hala ahmet kutucu veya farkli bir kanat oyuncusu transfer edemediler

Dar kadro ile oynuyoruz agustos ayindan bu yana ve ayni oyuncularla devam ediyoruz

Acilen kullanabilecegimiz oyuncular transfer edilmeli cünkü play off’a kaldigimizda iki ekstra mac oynamak zorunda kalacagiz ve daha fazla yipranacak takim

Özet gecmek gerekirse hoca aralik ayindan bu yana transfer den bahsediyor ama hala harekete gecemediler ve bu bizim icin büyük bir problem

Eğer kutucuyu alıp öne başka adam almazlarsa buyurun cenaze namazına..umarım kutucuyu sadece alternatif için düşünüyorlardır .bu zor zamanlarda bu baskıyı bence kaldıramaz.

Southamptonun sag beki

Kyle Walker Peters deniyor tivitirde

oyuncunun sozlesmesi 2025 bitiyor

Çalım filan artık hakikaten umrumda olmuyor bir gram kızmıyorum ama bu plansızlık, bu iş bilmemezlik, hakikaten rezalet.
Plansızlık ve iş bilmezlikten daha vahimi bizi geri zekalı yerine koyuyor olmaları. Transfer dönemine bir ay kala isimleri çıkarıyorlar transfer başlıyor ortada kimse yok tamamen geri zekalı yerine konuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt