Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.511
- 13.733
- 1.998
4-6 şubatı bekliyoruz avrupaya yazılacak oyuncular için, daha sonra 12-13 şubatı beklerizHalen transfer yok rezillik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-6 şubatı bekliyoruz avrupaya yazılacak oyuncular için, daha sonra 12-13 şubatı beklerizHalen transfer yok rezillik
Eskiden böyle zamanlarda ayin yapılıp, saplama ritüeli olurdu. Ardından transferler gelirdi.Halen transfer yok rezillik
Velim benimde falıma bakar mısınBu arada fb derbiye kadar en az 1 maçta takılacak. Neredeyse eminim buna.
Bunu istiyom
Açılın yeni boey buldum @İbo Hatibo @Utkucan
![]()
Brooke Norton-Cuffy - Player profile 25/26
Brooke Norton-Cuffy, 22, from England ➤ Genoa CFC, since 2024 ➤ Right-Back ➤ Market value: €15.00m ➤ * 12/01/2004 in London, Englandwww.transfermarkt.com
Başkan hastaneden taburcu oldu haberini görmeden birinden red yiyecek teklif bile yapmayabilirler. Yönetimde kimse sorumluluk almıyor belli ki.Bugün kimden çalım/red yedik?
Al azizim hayatta üzmezMahmudum Torreira nın yerine Tottenham daki Bissouma gibi bir orta saha da bulsan ya![]()
Closed fee desede olurmuşClose kapamak
Disclosed açıklanan (sıfat)
Undisclosed açıklanmayan (sıfat)
Yani fener bonservisi açıklanmayacak şekilde almış![]()
Bunu istiyom
Al azizim hayatta üzmez
7 maçta 10 gol yememiş mi la yanlış mı baktımgel lan
bayern performansı şahane toparlar7 maçta 10 gol yememiş mi la yanlış mı baktım
![]()
Justin Bijlow - Player profile 25/26
Justin Bijlow, 28, from Netherlands ➤ Genoa CFC, since 2025 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €4.00m ➤ * 22/01/1998 in Rotterdam, Netherlandswww.transfermarkt.com
Normal aslında. İlk önce yine transfer dönemi ve plansızlık sonra takımda da düşüş var her transfer dönemi olduğu gibi.5 puan öndeyken böyle kötü hava yoktu 6 puan öndeyiz kötü hava var ilginç
bayern performansı şahane toparlar