Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson üçlünün ortasında oynarsa hem rakibin yükselttiği topları toplar, hem de iki tarafında topu iyi kullanan arkadaşı olacağı için oyun kurmada sorumluluk almasına gerek kalmaz. Bu durumda defoları ortaya çıkmaz.
Evet haklısın ama çok kolay sekilde ustunu cizdik,Nelson fenerin tüm stoperlerinden hala iyi..şampiyonluklara verdiği katkılar belli..nelsondan iyi stoper mi bulacağız sanki..

dünkü fb-skriniar işinden sonra, kutucu ve menajeri TMNT Michelangelo gibi kabuk üstü ters dönüp break dance yapmıştır mutluluktan. :d

gs yönetimi çalımı yedi, köşeye sıkıştı, +300-500k koparırız işine girmişlerdir kesin.

zaten iş ondan bitmedi dün akşam bence.

dünkü fb-skriniar işinden sonra, kutucu ve menajeri TMNT Michelangelo gibi kabuk üstü ters dönüp break dance yapmıştır mutluluktan. :d

gs yönetimi çalımı yedi, köşeye sıkıştı, +300-500 koparırız işine girmişlerdir kesin.

zaten iş ondan bitmedi dün akşam bence.
kutucuyu beğenip istesem de dünkü tavır bence yakışmadı, çok ölü bir fiyat teklif ettiğimizi düşünmüyorum. tak diye gelip ctesi maç kadrosunda olmalıydı.

performans verirsen hakkın verilir zaten

Bu çok kiymetli 10 yıldan beridir de forumda olan bir uyemizi reelde dövmek durumunda kaldım.

Kendisinsen ozur diliyorum stresliyiz malum asolan galatasaray.

yüce rabbimden resmen 3lüye dönün mesajı geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 276076
Allahı karıştırma şu işe. twit direkt uçtu
1737637073203.webp

2 ay çokmuş 1 ay olsa alırdı bu yönetim Emerson'u. Milan taraftarı delirmiştir şimdi. Yok mu bunlarda başka top tepici kiralık? Köşeye sıkıştıralım.

2 şubata kadar vaktimiz var.. Aceleye mahal yok

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Gomis'in açıklamlarından anladığım Mikautadze transferi hayırlı olsun arkadaşlar..

Milan walkeri da aldı, Calabria ile ayrılmak zorundalar o zaman. Bize olur mu ne dersiniz

Bayern 45 psg 50 milyon euro teklif etmis bu eleman için

Ekli dosyalar

• IMG_7926.webp
    IMG_7926.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt