Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer döneminde ben

1737640083402.webp

Diego Carlos transferinde Aston Villa'nin attigi twit bile buram buram usülsüzluk kokuyor.

Haciosman isimli herif bunun pesine düsecek mi?

Asla.

Zaha ziyech beğenmedik falan haklıyız da ama kadro geçen seneden daha kötü durumda. Sadece 8 numara pozisyonu daha iyi

Keramettin admin hoşgeldin

Puan kaybedelim diye bekliyordum şimdi gelirim üstüne puan kaybederiz uğursuz geldin der biri ve onu zkmek zorunda kalırım diye çekindim biraz.
futbolu,puani vs bir yana , sevgili keramettin , cidden uzun suredir yoktun - bayagi ozlettin .
bu vesile ile , tekrar dan hos geldin .

saygi ve selamlar .

aponun yıne cocugu olmus

Bizim millet sosyal medyada 1-2 takipçi kazanınca kendini 1 şey sanıyolar yav :D Sen gazetecisisin Galatasaray'da futbol oynamış ve iyi emekler vermiş 1 futbolcuya bu tarz saldırmakta neyin nesi :D Haberini yap geç :D

Doue transferini de bu Götmen isimli herif bozmuş, benden duymuş olmayın.

Hem Doue'yi alamadık hem o 20 kiloluk herif sağ bekimizde

Gel lan buraya @Samet Nalbant çık hesap ver Jelert transferi için Danimarkalı Ferdi diye kafa açtın günlerce

Biz en azından temposu atletikliği falan iyi dedik

-----------------Kale
Norton-Cuffy Davinson Apo Jakobs
-----------Torreira Sara
Barış-----Yunus/Mertens-----Gouri
-------------Osimhen

Gibi bir sisteme geçmek lazım.
Sağ bek sol bek yedeği jelert, gouri gibi kanat forvet alınca yunus mertens ikilisinden biri kulübeyi güçlendirir.
Bir de yedek orta saha şunlardan biri olabilir:

Sağ bek:

Gol yeme problemini çözmezsek kimi aldığımızın bir önemi yok. Oyuncuların motivasyonunda da sebebi ne bilmiyorum, bir düşüş var.

Transferi filan gectim su konyayi bir sekilde yenip tekrar ayaga kalkmaliyiz baska yolu yok bir puan kaybinda takim dagilir gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt