- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
yüzde 100Şu metafizick in komik ya da enteresan bi twetini görmedim onca yıldır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüzde 100Şu metafizick in komik ya da enteresan bi twetini görmedim onca yıldır
Arada güzel twittleri oluyorŞu metafizick in komik ya da enteresan bi twetini görmedim onca yıldır
Arada güzel twittleri oluyor
Doğru olabilirSouthamptonun sag beki
Kyle Walker Peters deniyor tivitirde
oyuncunun sozlesmesi 2025 bitiyor
Doğru olabilir
Onlar almazsa bize sekebilir, evet ucuzmuş jelerte göreeverton'a hayirli olsun
5milyon pound diyor
gayet hesapli
Doğru olabilir
bu yönetimin hayri cund, murat saylak ve cafer güney'i transfer edebilme ihtimalini bile görmüyorum maalesef.Onlar almazsa bize sekebilir, evet ucuzmuş jelerte göre
bu yönetimin hayri cund, murat saylak ve cafer güney'i transfer edebilme ihtimalini bile görmüyorum maalesef.
Koç medyasıFener medyası şimdide osimhen'i hedef yapmış.
Yok. Talisca yerineydi o isimler. Bir de kanat bek alacaklar sağ kanat bek diyen de var sola diyende.Bunlar Talisca'dan bağımsız Cherki veya Mika kovalıyorlar dimi yani 2 transfer daha yapacaklar.
Talisca, Fenerbahçe'ye transferinde görüşmeleri tamamlamak için Türkiye'ye gidiyor. (Aleqtisadiah)
Hiçbirşeye son 5Son 7 dakika.
Cherki veya mika maximinden çıkarlarsa olur. Maximin için zorunlu satın alma diyen de vardıBunlar Talisca'dan bağımsız Cherki veya Mika kovalıyorlar dimi yani 2 transfer daha yapacaklar.
Talisca, Fenerbahçe'ye transferinde görüşmeleri tamamlamak için Türkiye'ye gidiyor. (Aleqtisadiah)