Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper lig icin bile yetersiz bir kadromuz varken avrupa'da basari gercekci bir hedef gibi durmuyor ama gruptaki takimlara bakinca gercekten korkulacak bir takim yok. ismi var cismi yok diyebilecegimiz manU ve tottenham'in halini gördük.

sacma sapan topcularin pesinden kosulacagina gercek anlamda transferler baslasin artik. adam akilli 4-5 oyuncu daha getirin de kadro bir seye benzesin.

yedekte orta sahasi olmayan takim neredeyse yok. celimsiz lyon'da bile bugün yedekte 2 orta saha vardi. bizimkiler fasa fiso, top tutma ve top dagitma becerisi olan yedek orta sahamiz yok

kanatlar sos veriyor. orhan uluca bile cildirdi artik, dayanilmaz bir hale geldi bu.

İsim kesilmesi en azından iyi. Böyle bir anda düşsün medyaya gelsin İstanbul'a. Yabancı basın her türlü sıcak haberi girer, bizim muhabirler bakakalsın.

Beraberlik 2 takımada yaramıyor ya yeneriz ya fark yeriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yeneriz diye düşünüyorum bizim takım kolay maçları oynamıyor laubalilikten gol yiyoruz büyük maçlarda daha derli toplu görüyorum takımı

Sacha' nın gideceği belliydi ve daha o sezonun başında ikinci bir sağbek arayışı vardı güya! Onca zaman geçti, arada yanlış transfer dedim diye birilerinin çemkirdiği veteran kalasın biri geldi ve gitti, Sacha muadili diye çuvalla döviz saçılan çelimsiz Jelert' den olmayacağı, en azından hocanın beklentilerini karşılayamayacağı anlaşıldı ve hala sağbek arıyoruz...

Tamam, yönetim beceriksiz de hoca ve -sözüm ona- scout ekibi de hiç yardımcı olamıyor diye düşünüyorum...
Neden pek yazmıyon

Amrabatta patladın diye insan foruma ara verir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt