- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Talisca ilac gibi gelir bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle mi oldu kusura bakma..Kutlu abi benim postları taklit etme rica ediyorum
Gerçekten de fikstür bizim çok iyiymiş ama bankolarda patladıkDünyanın en rahat fikstüründe bile ilk 8e sokamayan hocamız.
@Alper Altun hani buna tekme?Talisca ilac gibi gelir bize
eyup'un simgesi aslanAhmet Kutucu aslan fotosu atmış..
Forum ahalisi uyuyor..
Sen değil ağa bey, şu duyumcu kutluöyle mi oldu kusura bakma..
Onun tekmesi @Uğur İz 'den@Alper Altun hani buna tekme?
Beraberlik 2 takımada yaramıyor ya yeneriz ya fark yeriz.Bakın görün ajaxı kevgir ederiz bu takımın genlerinde yok kolay kazanmak ufak maçları iplemiyorlar bizimkiler
eyup'un simgesi aslan
Ben yeneriz diye düşünüyorum bizim takım kolay maçları oynamıyor laubalilikten gol yiyoruz büyük maçlarda daha derli toplu görüyorum takımıBeraberlik 2 takımada yaramıyor ya yeneriz ya fark yeriz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden pek yazmıyonSacha' nın gideceği belliydi ve daha o sezonun başında ikinci bir sağbek arayışı vardı güya! Onca zaman geçti, arada yanlış transfer dedim diye birilerinin çemkirdiği veteran kalasın biri geldi ve gitti, Sacha muadili diye çuvalla döviz saçılan çelimsiz Jelert' den olmayacağı, en azından hocanın beklentilerini karşılayamayacağı anlaşıldı ve hala sağbek arıyoruz...
Tamam, yönetim beceriksiz de hoca ve -sözüm ona- scout ekibi de hiç yardımcı olamıyor diye düşünüyorum...