Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senaryo 1
Konya maci berabere bitecek, Ajax‘i yenecegiz

Senaryo 2
Konya‘yi yenecegiz, Ajax maci berabere bitecek

Hangisini secerdiniz

Haluk bence bazı konularda haklı , wendel , mctominay , zelewski , skranier ilgilendigimizi davul zurnayla herkese duyuruyolar , menegerlere inanıp iş oldu diyolar , rezil ediyolar , Okan hocada üstü kapalı bunu ima etti t

Senaryo 1
Konya maci berabere bitecek, Ajax‘i yenecegiz

Senaryo 2
Konya‘yi yenecegiz, Ajax maci berabere bitecek

Hangisini secerdiniz
100 kez sorsan bile direk 2'yi seçerim.

Hatta 2'nci senaryoda ilk 8 dışında kalırsak orada da fenerle eşleşelim de yabancı hakemlerle Avrupa'da bi içlerinden geçelim derdim.

Cucho Hernandez bu isim bence 9.5 no'da almaya çalıştığımız bir isim olma ihtimali yüksel sözleşmesi Aralık 2025'te bitiyor. Onun dışında ben Sildillia(sakatlık durumu yoksa) bu ismi de bekliyorum hatta kiralık+ opsiyona takımı evet desin diye Avrupa'da ki transferin kapanması da bekleniyor olabilir bu isim için.

Boey varken o kadar az geçiş yiyordik ki stoperleri inanılmaz rahatlatan bir bekti, geçen sene ve daha önce de daha az gol yememizin nedeni net Boey unsuruydu.
Stoperler çok daha rahatlardı
Son kararları çok iyi olmasa da hücum bindirmeleri de gayet iyiydi
Takıma kattığı dinamizm ve enerji de cabası
Bir daha ne zaman öyle bir bek buluruz çok zor
Yazın bas bas bağırdım ya orta saha ya bek geçiş savunacak birisi olmalı diye, her yediğimiz kontrada oyuncular rakiple bire bir kalıyor. FT de böyle yapıyordu, Luyindama azman döneminde 30 metreyi savunuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt