- 26 Ocak 2021
- 41.257
- 40.492
- 3.078
Iyi kaleci herif bizede kaleci lazım en yakında da bu varBerke şerefsizini nasıl isteyebiliyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi kaleci herif bizede kaleci lazım en yakında da bu varBerke şerefsizini nasıl isteyebiliyonuz
Net iyi topçu, euroda da çok iyidi.Pavlovic iyi bir oyuncu değil FM balonu. O dönem Monaco'nun hurra diyip aldığı oyuncular ekseriyetle balon
Olm herif ana avrat gsye sovmusIyi kaleci herif bizede kaleci lazım en yakında da bu var
Euro'da gayet iyiydi çıkış yapıp milan'a transfer oldu bu yaz.pavloviç euroda kamildi diye anımsıyorum
Biz napcaz 3 sene kalecisiz mi duracagiz ugurcani alırim yada tzolakis i veya baska bir yabanci daha iyi elde birimi varda 4 sene yatırım yapiyoruz yetenekli bir tane lise talebesine yavBerke'ye vereceğim parayı gider Adana Demirspor'un kalecisi Deniz'e veririm o çocukta inanlmaz bir potansiyel var.
Hatta 6 ay daha Adana Demirspor'da kalsın + sonraki 1 sene daha düzenli forma giyebileceği bir takıma veririm.
2 sene sonra 18 yaşından 38'ine kadar kullansak çeyrek asıra yakın kaleci sorunu kalmaz.
pek katılamayacağımBir yönetim ülke içinden yabancı oyuncu transferi yapmaya başladığı an o kulübün s.çmaya başlayacağını anlayabilirsiniz. Ülke içinden yerli oyuncu transferini bile minimum sayıda tutmak lazım. Bu ligin seviyesi yerlerde
Berkeyi isterdim abuk sabuk videoları var, gelemezJankat +4m =Berke Özer ne diyorsunuz
Bu herifi 15 üstü falan diyorlarsa 12-13 sıksak belki salarlarSergio Conceição, Strahinja Pavlović'i kadroda düşünmüyor. (Di Marzio)