Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavlovic iyi bir oyuncu değil FM balonu. O dönem Monaco'nun hurra diyip aldığı oyuncular ekseriyetle balon
Net iyi topçu, euroda da çok iyidi.

Hatta bir adım öteye gidersek tam bizim liglik topçu o sertlikle

10-12ye net ideal stoper transferi

Berke iyi kaleci

Bize karsi cok iyi oynadi

Fenerli oldugu icin fenere daha az konsantre olacagini düsündüm ama ayni ciddiyet ile cikti maca ve o macta da cok iyiydi

Fenerli oldugu icin dogal olarak bize gelmesi konusunda pozitif degilim

Ugurcan’i tercih ederim

Pavlovicle ilgili en büyük risk üçlüye uygun gibi dörtlüde sıçma ihtimali var, pozisyon bilgisi iyi değil çünkü yeterince

Yine Azrail kesildiler başımıza, biran evvel bitse şu transfer sezonu , tam bir çile

Berke'ye vereceğim parayı gider Adana Demirspor'un kalecisi Deniz'e veririm o çocukta inanlmaz bir potansiyel var.

Hatta 6 ay daha Adana Demirspor'da kalsın + sonraki 1 sene daha düzenli forma giyebileceği bir takıma veririm.

2 sene sonra 18 yaşından 38'ine kadar kullansak çeyrek asıra yakın kaleci sorunu kalmaz.

Berke'ye vereceğim parayı gider Adana Demirspor'un kalecisi Deniz'e veririm o çocukta inanlmaz bir potansiyel var.

Hatta 6 ay daha Adana Demirspor'da kalsın + sonraki 1 sene daha düzenli forma giyebileceği bir takıma veririm.

2 sene sonra 18 yaşından 38'ine kadar kullansak çeyrek asıra yakın kaleci sorunu kalmaz.
Biz napcaz 3 sene kalecisiz mi duracagiz ugurcani alırim yada tzolakis i veya baska bir yabanci daha iyi elde birimi varda 4 sene yatırım yapiyoruz yetenekli bir tane lise talebesine yav

Bir yönetim ülke içinden yabancı oyuncu transferi yapmaya başladığı an o kulübün s.çmaya başlayacağını anlayabilirsiniz. Ülke içinden yerli oyuncu transferini bile minimum sayıda tutmak lazım. Bu ligin seviyesi yerlerde
pek katılamayacağım
iyi topçu her yerde iyi topçudur.
lazio hatay'dan orta saha transfer etti bu yaz. kullanıyor kadroda.
sayı az ama denk geliyor arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt