Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a-DXpe-Wk7-700wv-0.gif

Babasının hayrına oynamadı. İşini yaptı karşılığını aldı fazlasıyla emsallerine göre aldığı paranın hakkını verdi sadece onun bize bağlı olması gerekir. Biz taraftarız kızarız yeri gelir protesto ederiz. Çıkacak kamera karşısına gerektiğinde sorumluluğu alacak en ufak birşeyde küstüm oynamıyorum ne güzel dünya herkes çok seviyor taraftar suçlamayı

herkese mutlu edecekse, yildiz oyuncudur.

kutucuyu kutunun icinden cikaramayanlar utansin

torreira yerine net adam lazım.. değeri varken satılmalı.. muslera sonrasında zaten zorlanır.. mckennie zaman zaman pazarda olan ismi çıkan alınabilecek bir oyuncu gibi.. en azından mckennie-sara ikilisi olsa orta saha gayet iyi olur..
abdli treni cokta kacti sevgili han .

sezon oncesi kadro disi oldugunda alinmali idi . . .
sezon basi transfer donemi baslamadan defalarca yazdik bir cok renkdasla .

gunumuze gelirsek ; juve kendisini birden fazla bolgede oynatiyor . yeri geliyor 3lude ful kanat oynuyor , *asal mevkisi orta merkez bildiginiz uzere .ki allegri dnemi agirlikli kendi yerinde oynatildi .
motta baglaminda ,ustte dedigim 3lu ful bek disinda, supriz gelebilir > gol bolgesinde de oynatildi.
keza , son maclarda zorunlu sag ve sol bekte oynatildi .kanimca genellikle burada da fena oynamadi.

juve de tarihsel ornekleri cok . cok geriye gitmeden en yakin ornek onceden de evrilen bir on alan oyuncusu vardi , gerci gecici degil temelli demir atmisti bek bolgesine ; cuadrado .

basa donersek ,
bu abdli asal bolgesinde de verim verdigi icin , ilk planda uzun vade de buradan devam eder. zorunlu oldukca diger bolgelerde kullanirlar ,ustte dedigim minvalde . dar ve sakatlik sanssizligi yasayan juve icin hayati bir faktor bu gibi esnek oyuncularin joker kullanimi .

tipoloji olarak
*cyborg familya oyuncular dan . fazla yarismaci ruhlu ve pro . tipik abd / japon spor anlaysi - yarismaci dusunce .

uzun zaman dan beri ,nacizane salt *o *yonu dolayli istiyordum . tam takim oyuncusu tipoloji .
sara gelmeden evvel de lucas yanina istemistim. isteyen tek ben degildim elbette .

son dedigin kisme gelirsek ; net cuk otururdu oyle bir denklem . diger yandan , kanimca , bizim oyun duzeni dengeli degil ,dolayisiyla , gelse idi ,olasiliklarda ;
performansi geriye gidebilir miy di , veya , mevcut verimli oyununu bize de yansitir miy di - yoruma acik .

saygi ve selamlar .

Herkesi mutlu edecek iki gelişme var

1. Erden’in dönüşü
2. İcardi’nin sakatlıktan dönüşü

İkinci mümkün değil gibi.

Birinci de zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt