- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
takipçisi zaten artan, etkileşimi olan insanlardan biriBiyogala da kim
kendini öyle tanıtmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takipçisi zaten artan, etkileşimi olan insanlardan biriBiyogala da kim
Yeni duyumcuBiyogala da kim
Foruma ilk olarak şahsım kazandırdı öylesine attiydim herifi geyigine inandim agam kesiti ile yavYeni duyumcu

bankalar birliği ile maalesef ki 2 yıldır oyalanmaktayızHani bankalar birliğinden çıkıyorduk? Bunların tek amacı bizi ikişer ikişer gün oyalamak gibi
Bu takıma kuzey avrupalı bek alınmamalı
Aklıma bir şey geldi.
Bu dünyadaki en başarılı sarı kırmızı takım biziz![]()
Ayrica en başarılı Müslüman ( Suni ) takimda biziz![]()
Herkesin mutlu olacağı gelişme başka bir şey yok. Ya kolpa sıkıyorlar yada bu tarz bir gelişme olmalı.İnanılmaz bir gelişme erden timur olabilir ama sanmıyorum. Keşke gelse şampiyonluşun gidebileceği tehlikesini görüyor
Haney.Telfon geldı acil uyan
transfer geldi dediler
Asensio denılıyoHaney.
Sermaye artışı sonrası 900 küsür milyon TL kaldı zaten. Sözde başkan hastaneden taburcu olunca gerekli açıklamaları yapacaktı. Metin Öztürk'e göre bir dahaki Divan'a kadar da resmi açıklama yapılacaktı. Perşembe taburcu oldu, Cuma sermaye artışı süreci tamamlandı. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde resmi KAP açıklamasının gelmesi lazım Öztürk'ün dediğine göre yine yanıltmadılarsa.Hani bankalar birliğinden çıkıyorduk? Bunların tek amacı bizi ikişer ikişer gün oyalamak gibi