Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada fb nin kutucuyla alakası var mıydu bilmiyorum ama baskanı ve hocası gs li olmasa orda da araya girerlerdi. ve daha öncede bir çok transferde gördüğümüz gibi alırlardı. levent, kostic, oğuz, skriniar gibi. daha öncesi var muric gibi. yıllardır transfer politikaları gs'nin güçlenmemesi adına ismi geçenleri almak üzere kurulu bir saçma düzenle mücadele ediyoruz. sonuç itibariyle hiç tutmadı yapmak istedikleri ama tutmayacak manasına da gelmiyor. ısrarla aynı şeyi yapıyorlar. bizimkilerde bi salaklık yapıp zaha örneğindeki gibi tam tersini yapmaz insallah. mesela bitmis talisca gibi. o zaman ligi kaparız işte.
Çok doğru bir gözlem 👏

Christensen, Eric Garcia, bence en muhtemeli Ansu Fati. Bu üçünden biri diyorum.

Ansu Fati ne durumda olduğu belli değil. Yine böyle saçma sapan hamleler yapmasınlar.

Osimhen Bonservis
Pavlovic satın alma garantili kiralık
Lemine kiralık
Asensio kiralık

Barca’daki o tarz 3 adam var

Christensen - sözleşmesi bitiyor tendon sakatlığından döndü

Fati - asla eskisi gibi olamadı

De jong - çok iyi herif ama maaş skandal ve hoca orta saha istemiyor

Kemerburgaz’da altyapı tesisleri de yapılmadı, nerede antrenman yapacak bu çocuklar Florya’dan çıkınca?
Florya konusunda oraya geçiş muhabbeti pompaldıklarına beri aynı şeyi soruyorum üstad valla.

oraya geçip inşaattan para kazanacağız diye ltyapı 0lanabilir.

kaldıki bildiğim kadarıyla şu an yapılan kısım aslında altyapı kısmı - o kademe kademe 4+ sahalı olan kısım A takımı + sportif/yönetim /idare binalı kısım olacaktı - proje revize görmediyse tabi

Vizeden ( Yaz transfer dönemi ) düşük almışsın. Finale ( Ara transfer dönemi ) ise son gün çalışarak giriyorsun. Bizimkilerde gemi kazanı gibi yürek var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt