Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Barcelona’dan Eric Garcia ve Ansu Fati’nin durumunu takip ediyor. Fırsat transferi kovalanacak.

Sosyal medyada icardi paylaşımlarının altına bakıyorum da inanılmaz bi küfür kıyamet var

Forumdaki 3-5 kişi hariç herkesin gözü açılmış

bir tane net bir orta saha alsak ben simdiden sampiyonluk turuna cikardim o derece kesinlesirdi benim icin lig ama bunu görebilecek bir akil yok takimda

bombos heriflerin pesinden kosup duruyoruz
Zengin Neco bazen futboldan anladığını düşünüyorum. Bu beni dehşete düşürüyor.

Sosyal medyada icardi paylaşımlarının altına bakıyorum da inanılmaz bi küfür kıyamet var

Forumdaki 3-5 kişi hariç herkesin gözü açılmış
İcardi bencede bu sene sezon sonuna kalıp satilmali

Ben Sneijder'in son senesi gitmesi gerektigini söyledim herkes kızdı sonraki sene duba gibi oldu

Orta saha transferi ister Mertens ikamesi isterse Sara ikamesi olsun fark etmez, her türlü ciddi seviye atlatır takıma.
Mertens'in ligin ikinci yarısını fiziksel olarak kaldırabileceğine ihtimal vermiyorum. Ekonomik kullanmak zorundayız.
Yeter ki kaliteli orta saha alınsın.
Sara yerine bulabilirsek, Sara'dan iyi gol-asist katkısı alabileceğimizi düşünüyorum hatta Cassio Lincoln vari esintiler verebilir..

İcardi bencede bu sene sezon sonuna kalıp satilmali

Ben Sneijder'in son senesi gitmesi gerektigini söyledim herkes kızdı sonraki sene duba gibi oldu
Kalma ihtimali yok

Sneijderin de paketlenmesi doğruydu

Başımıza ne geldiyse duygusallıktan geldi

Muslera beyefendi de daha fazla kızmasın diye bugün taraftar özür dileyecekmiş,dilerken önümüzdeki sezon ki 2.5 m maaşını da ödesinler

yaptıkları bi tane zamanlı iş yok bu adamların. baska konuyada yazdım ahmed kutucunun açıklandığı videoda florya zeminine bakın bi. patates tarlasına dönmüş. ha bugün ha yarın diye adam akıllı antrenman bile yapılmıyordur o zeminde.
transferler geç
kemerburgaz geç
bankalar birliği geç
alternatifi olmaz mı bi kulübün transferde ya. bi tane oyuncu son dakka problem mi çıkardı diğerini diğer gün indirmen lazım. bizimkilerin yaptığı transfer görüşmelerini herhangi bir taraftar da galatasaray adını kullanarak ilerletir herhalde. her oyuncuya 30 taksitle gidilirse olacağı bu. planlama sıfır. her transfer döneminde bi sancı çekiyor kulüp. bir kere de dönem açılmadan hazır edin şu transfeleri.
Bunları tek kurtaran Osimhen oldu. Bu sene de şampiyon olup bunları bir şekilde indirmek lazım

Ferran Torres'i o takımlara asla yakıştıramadım ama bize isterim. Diğer ikisi kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt