- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
fati tam gio dos santos vol 2 olur
bal yapmayan ari gibi takilir sahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnaki penaaaaaa
Hoşgeldiniz Keramettin abi nasilsiniz
Zengin Neco bazen futboldan anladığını düşünüyorum. Bu beni dehşete düşürüyor.bir tane net bir orta saha alsak ben simdiden sampiyonluk turuna cikardim o derece kesinlesirdi benim icin lig ama bunu görebilecek bir akil yok takimda
bombos heriflerin pesinden kosup duruyoruz
İcardi bencede bu sene sezon sonuna kalıp satilmaliSosyal medyada icardi paylaşımlarının altına bakıyorum da inanılmaz bi küfür kıyamet var
Forumdaki 3-5 kişi hariç herkesin gözü açılmış
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Kalma ihtimali yokİcardi bencede bu sene sezon sonuna kalıp satilmali
Ben Sneijder'in son senesi gitmesi gerektigini söyledim herkes kızdı sonraki sene duba gibi oldu
Giovanni Dos Santos için bu ifadelerin hoşuma gitmedifati tam gio dos santos vol 2 olur
Ne abisi lanHoşgeldiniz Keramettin abi nasilsiniz
Bunları tek kurtaran Osimhen oldu. Bu sene de şampiyon olup bunları bir şekilde indirmek lazımyaptıkları bi tane zamanlı iş yok bu adamların. baska konuyada yazdım ahmed kutucunun açıklandığı videoda florya zeminine bakın bi. patates tarlasına dönmüş. ha bugün ha yarın diye adam akıllı antrenman bile yapılmıyordur o zeminde.
transferler geç
kemerburgaz geç
bankalar birliği geç
alternatifi olmaz mı bi kulübün transferde ya. bi tane oyuncu son dakka problem mi çıkardı diğerini diğer gün indirmen lazım. bizimkilerin yaptığı transfer görüşmelerini herhangi bir taraftar da galatasaray adını kullanarak ilerletir herhalde. her oyuncuya 30 taksitle gidilirse olacağı bu. planlama sıfır. her transfer döneminde bi sancı çekiyor kulüp. bir kere de dönem açılmadan hazır edin şu transfeleri.
Nottingham ikinci ligdeyken izliyordum , keşke şöyle bi bek olsa bizim takımda diyordum , Boeye oyun olarak en çok benzeyen oyuncu , Tottenham kullanmıyor aslında kiralanır AzizimTottenham Spence i kiralık verir mi acaba sağ bek için?
Adama bugüne kadar kimse bonservis vermemişBarca’daki o tarz 3 adam var
Christensen - sözleşmesi bitiyor tendon sakatlığından döndü
Fati - asla eskisi gibi olamadı
De jong - çok iyi herif ama maaş skandal ve hoca orta saha istemiyor