Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.472
- 18.069
- 2.228
Çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum forumda Galatasaraylı gibi görünüp aslında olmayan NKFVAS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demiyorum yaw
Apoya çizgi çekip ofsayt verip net golü iptal eden vardaki hıyardı
Ben dahil hepimiz doğrandık dedik
Ama penaltıyı verdiren de aynı vardaki hıyar
Burdaki kötü niyet var mı yok mu onu sorguluyorum
Varsa penaltıyı niye verdirdi,yoksa golde yanlış kişiye çizgiyi çekip niye ofsayt diye iptal etti
Sorun 6 harcamak değil rotasyonda Ahmet önemli bir parça olur 3-5-2 veya 4-4-2 bir şekilde oynarız doğru sistemde Osimhen - X / Ahmet - Batshuayi olur.ahmet kutucuya boşu boşuna werdiğimiz 6.5 milyon yöroyu da eklemek suretiyle ii bi sağ-bek alınabilirdi premier yahut ligue 1den
Ne desem yalan olur, hic izlemedim ama iyi deniliyorKim bu walker
iş görür mü
Doğru adamları alabileceklerini bilsek dediğin doğru ama gidip en vasıfsız en düz adamları alıyorlarahmet kutucuya boşu boşuna werdiğimiz 6.5 milyon yöroyu da eklemek suretiyle ii bi sağ-bek alınabilirdi premier yahut ligue 1den
Kesinlikle icardi olsaydı farklı yerlerde olmayı bırak bence oyun felsefemiz bile farklı olurdu yani en azından 3 5 2 oynardikŞu İcardi yi Tottenham maçında gereksiz yere oyunda tutup sakatlamasaydık şu an farklı şeyler konuşuyorduk..
Barış yine her maç iyi kötü boğuşup mücadele ediyor ancak Yunus efendi hiç güven vermiyor.. Kutucu dan verim alamazsak hakkaten zor işimiz..