Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu İcardi yi Tottenham maçında gereksiz yere oyunda tutup sakatlamasaydık şu an farklı şeyler konuşuyorduk..

Barış yine her maç iyi kötü boğuşup mücadele ediyor ancak Yunus efendi hiç güven vermiyor.. Kutucu dan verim alamazsak hakkaten zor işimiz..

Onu demiyorum yaw

Apoya çizgi çekip ofsayt verip net golü iptal eden vardaki hıyardı

Ben dahil hepimiz doğrandık dedik

Ama penaltıyı verdiren de aynı vardaki hıyar

Burdaki kötü niyet var mı yok mu onu sorguluyorum

Varsa penaltıyı niye verdirdi,yoksa golde yanlış kişiye çizgiyi çekip niye ofsayt diye iptal etti

anladım ne dediğini de golde doğru adama çizgiyi çekti sadece hakeme gel izle demek yerine yan hakemin yorumunu onadı. böyle diyince evet art niyet falan yok. zaten olduğunu ben düşünmüyom ama golün verilmemesi doğranmamız olarak nitelendirilebilir, hata olduğu çerçevesi ile tabi.

Hem kadro yetersiz yedekler zayıf diyen çok,hemde Kutucuya ne gerek vardı diyen.Ara transferde ama ilk 11 e ama kulübeye iş yapacak adam buldumu kapacaksın..Malum çok büyük havuz yok.Biz nasıl Barış'ı,Yunus'u Sara'yı vermiyorsak hedefi olan takımlar iyi oyuncusunu vermez.

Biri peters diger 2 isim kim acaba ebosele yok demisti

Bizim her şeyden önce bissouma gibi bir ortasahaya ihtiyacımız var. Bir takım topu ne kadar yukarıda oynuyorsa uzun top vs. O kadar başarısız olur. Bir takım en son çare uzun top oynar. Biz ortasahadan dikine zehir gibi iki ara pası atsak her maç 4 5 atarız. Ne oynadığın belli değilse takımı her maç daha fazla yorarsin ve yenilirsin. Top en hızlı oyuncudan daha hızlıdır.

ahmet kutucuya boşu boşuna werdiğimiz 6.5 milyon yöroyu da eklemek suretiyle ii bi sağ-bek alınabilirdi premier yahut ligue 1den
Sorun 6 harcamak değil rotasyonda Ahmet önemli bir parça olur 3-5-2 veya 4-4-2 bir şekilde oynarız doğru sistemde Osimhen - X / Ahmet - Batshuayi olur.

Ama asıl sorun halen para harcamamamız rakip bu dönem 50 harcıyor biz halen yavaş hareket etmelik bir alanımız yok.

Şu İcardi yi Tottenham maçında gereksiz yere oyunda tutup sakatlamasaydık şu an farklı şeyler konuşuyorduk..

Barış yine her maç iyi kötü boğuşup mücadele ediyor ancak Yunus efendi hiç güven vermiyor.. Kutucu dan verim alamazsak hakkaten zor işimiz..
Kesinlikle icardi olsaydı farklı yerlerde olmayı bırak bence oyun felsefemiz bile farklı olurdu yani en azından 3 5 2 oynardik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt