Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakobs mu Apo mu

sanchez- danso - apo mu
sanchez - nelsson (?) - danso mu

deli deli denklemler.

tek tek her maç 90 dk kafayı oynamaya veren takım olması yetecek bizim için.
Takım boyu 30-35 metre rakip yarı sahada çok önde olacağımız için Jakobs olabilir topu geri kazanım süresini maksimuma çıkarmak lazım.

Şu İcardi yi Tottenham maçında gereksiz yere oyunda tutup sakatlamasaydık şu an farklı şeyler konuşuyorduk..

Barış yine her maç iyi kötü boğuşup mücadele ediyor ancak Yunus efendi hiç güven vermiyor.. Kutucu dan verim alamazsak hakkaten zor işimiz..
Yunus efendi lecterda aynıydı 2 ya da 3 kere oynadı helal dedirtecek şekilde geri kalan istikrarsız. Yunus bunu aşsa zaten buralarda kalmaz

Tarihimizin en kötü baslangic yapmış transferi olabilir ilk maçında kalesine 2 gol atan falan varsa bilemem tabi.. Sara gibi olmasını temenni ediyorum elbet ama bu herifi düzenli izleyenler zaten biliyor oyun içinde pek aktif olmadığını skor yapamazsa çok büyük sıkıntı .. Tabi insan biraz da mücadele görmek istiyor onu da goremedik haliyle canımız sıkıldı

Biraz kilolu mu sence

Futbolu bırakmış sneijderi izliyo gibiydim

anladım ne dediğini de golde doğru adama çizgiyi çekti sadece hakeme gel izle demek yerine yan hakemin yorumunu onadı. böyle diyince evet art niyet falan yok. zaten olduğunu ben düşünmüyom ama golün verilmemesi doğranmamız olarak nitelendirilebilir, hata olduğu çerçevesi ile tabi.
Yan hakem ofsayt bayrağını kaldirmamis olsaydı Var hakemi golü iptal etmezdi bence.

Nolmus gene bura:

1000007488.webp

adnanın kediciği Galatasarayınkini ağzından çıkaramıyorsun bi türlü

rashford'ın bize gelme denkleminde bana göre BAY'ın west hama gidişi var.

o iş içime sinmez. aklımda yatmıyor hiç yav.

Bizimkiler göztepe topçularını full övmeye başladıysa şarampole yuvarlanmaları yakındır
Hayretler içerisinde okuyorum yazılanları.
Gerçekten biz akıllanmayız.
Anadoluda hem bşze karşı heö diğer takımlara karşı birazcıl iyi oynayan adamları hemen alalım diyorlar.Yahu Allah aşkına daha yeni gözlerinin önünde kutucu örneği var.Eyvallah iyi veya kötü demek için erkende gösterdiği performans hiç umut verici değil.
Şimdide denis çıktı.
Arkadaş Galatasarayda oynamakla anadolu takımında oynamak arasında dağlar var.Boş alanda yetenekleri kısıtlı adamlar bile iyi iş yaparlar.Mesela bizim maçlarda hep bir iki oyuncuyu yıldız yapıyoruz rakip takımlarda.

Kadroyu doğru bir şekilde oluştur.İlk 11’i hallet.Ondan sonra romulo gibi denis gibi oyuncuları dene.
Ama bizim başımızdaki adama göre alınacak
Oyuncu heryerde oynamalı.Yahu 2 bölgeye ihtiyaç varsa iki adam alırsın.
Artık gına geldi şu iş bilmez yöneticilerden.

Orta sahaya ciğersiz, güçlü,hızlı, adam yiyen siyahi bir azman lazım. Bunun için kaç para gerekiyorsa verin, yemin ediyorum, takım inanılmaz rahatlar, torreira maalesef son dönemde çok pasif ve zayıf bırakıyor orta sahayı. Hava topunda zaten yok gibi bir şey, ikili mücadelede de silik kalıyor, ben fizik olarak ezilen orta saha istemiyorum, bu takım anca o zaman sahayı dar eder rakiplere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt