Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.780
- 1.998
Malesef katılıyorum herif atıyorKeşke Nesrini 30a satsalarmis cer çöpe harcarlardi parayı herif en az 3-4 maçı kurtardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef katılıyorum herif atıyorKeşke Nesrini 30a satsalarmis cer çöpe harcarlardi parayı herif en az 3-4 maçı kurtardı
5 ayi var la adamın yanılmiyorsam bossman kurali ile sene sonu için kontrat bile konusalabilir durumda herif şuan3'e Gökhan Sazdağını bile vermezler.![]()

Şu son ismi çıkanlardan iyidir. Başka da bi isim çıkmadı. Olmayınca mahmut neylesin padişah palamutİzlediysen yorumlarını paylaş bizimle renktaş.
Reis bunı kanatlarda yapmalı.Rakibin dengesini hiç bozamıyoruz.Hızlı hücumlarda bile hiç heyecanlanmıyorum.Topla çıkacak orta saha lazım takıma. Sırtında yapışık kanat oyuncularına atıp duruyoruz topları. Barış güreşecek de şansa kadere topu içeriye çevirme üzerine oynuyoruz oyunu. Orta sahada sırtı dönük bi dönebilsek yüzümüzü bak nası oyun açılıyor. Bunu ne toreia ne sara yapabiliyor.
Aslında Kaan hiçbir şey yapmamış gibi gözükse bile rakibe hava topu vermedik normalde orta alanda rakip forvetler oraya sokulup kafasıyla sektiriyor diğer oyuncular sekenleri topluyordu.Kaan dün ne yaptı da ovuluyor yaw forumda anlam veremedim bu işe..Toreirayla ikisi berbattı yine sağ bek performansı gibi 4/10luktu
Samsun bunlardan daha iyi top oynuyorGöztepe özellikle deplasmanda çabuk dağılıyor. Samsun maçında'da 1-3 den 4-3 maçı vermislerdi.
İlk sinyaller berbatGotunu kaldiramiyor maalesef .. Akbaba gibi bir fox in the box olur bir ihtimal de ben çok ümitli değilim baştan beri ..
Sorun şurada bizim takım sağ beksiz 5 ayı çıkarmaz.5 ayi var la adamın yanılmiyorsam bossman kurali ile sene sonu için kontrat bile konusalabilir durumda herif şuan![]()
Feramuz'un cidden beni dövebileceğini mi sandın? En son böyle dediğinde burnunu kırmış idim.Allah'ım sonunda Ahmet'i biri dövecek mi yoksa
5 ayi var la adamın yanılmiyorsam bossman kurali ile sene sonu için kontrat bile konusalabilir durumda herif şuan![]()
Bi an aklıma bisakka geldi. Ahh be keşke alsaydık. Bu maliyetleri görünce belki 15 e salarlardiPetersa 7-8 basarsak jelertle bilirkde kisa sürede 17-18m sag bek icin harcamis olacaz
Talip olsak az paraya bize gelir, şans buyaCok acil ciddili taliscaya girip fiyat arttirmaliyiz

Hea?Cok acil ciddili taliscaya girip fiyat arttirmaliyiz