Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun GS Talisca ile ilgilendi diyor. Talisca bizim oyuncumuz diye de arada kaçırdı almış Fb Talisca'yı. Talisca'yı istemek çok saçma. Rennes Seko Fofana'yı Arabistan onun gibi zaten fiziksel olarak güçlü bir oyuncunun bile az çok kendine gelmesi 1 ay sürdü ki adamı 10 no oynatıyorlar çok geniş alanda oynamasın diye.

bu takımın eksiklerinin neler olduğu geçen seneden beri belli buna rağmen bu işi beceremeyen adamlar tarafından yönetiliyoruz ne yaptıkları belli değil transfer konusunda bu kadar beceriksiz başka bir başkan ve yönetim oldumu acaba transfer yapacaklar da adam gelecekte takıma alışacakta peki bu arada lig devam ediyor puan kaybedersek ne olacak ki her gün daha kötü top oynamaya başladık ama adamlar rahat bugünde yapabiliriz yarında yapabiliriz diye kafa buluyorlar milletle.

Topla çıkacak orta saha lazım takıma. Sırtında yapışık kanat oyuncularına atıp duruyoruz topları. Barış güreşecek de şansa kadere topu içeriye çevirme üzerine oynuyoruz oyunu. Orta sahada sırtı dönük bi dönebilsek yüzümüzü bak nası oyun açılıyor. Bunu ne toreia ne sara yapabiliyor.
Reis bunı kanatlarda yapmalı.Rakibin dengesini hiç bozamıyoruz.Hızlı hücumlarda bile hiç heyecanlanmıyorum.

Kaan dün ne yaptı da ovuluyor yaw forumda anlam veremedim bu işe..Toreirayla ikisi berbattı yine sağ bek performansı gibi 4/10luktu
Aslında Kaan hiçbir şey yapmamış gibi gözükse bile rakibe hava topu vermedik normalde orta alanda rakip forvetler oraya sokulup kafasıyla sektiriyor diğer oyuncular sekenleri topluyordu.

Gotunu kaldiramiyor maalesef .. Akbaba gibi bir fox in the box olur bir ihtimal de ben çok ümitli değilim baştan beri ..
İlk sinyaller berbat

Sürekli pas hatası topu eli ayağına dolaştırmasını heyecanla açıklayabiliriz ama koşamaması ilginç geldi

Herkes sneijder de ilk maçlarda koşamıyodu demiş ama sneijder ya sakat ya da uzun süre oynamadan mı ne gelmişti bu daha dün eyüpte oynuyodu

Talisca konusunda ilgilenemişsek bile çalım olarak lanse etmek istiyorlarsa gurur duyacağım bir çalım olur. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt