Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu doğru bir olay değil bence de, onla ilgileniyor bununla ilgileniyor. Taraftar haliyle umutlanıyor da somut adım olmadıktan sonra böyle haberler bana komik geliyor. İlgilendik pahalı geldi vazgeçtik mesela ne oldu? Önemli olan somut adım atabileceğimiz transferler. Onda da zaten bitmeye yakın çıkması daha sağlıklı.
Şu an tamamen tepki arttırma olayları bunlar sonuçta sosyal medyayı da az çok biliyoruz. Yarın toplantı olması lazım şu an hocanın onay verdiği tüm isimler ile ilgili son şartlar- maliyetler toplanıyordur. Toplantıda maliyete göre karar verilir hocaya son fikri sorulur ondan sonra eğer becerebilirlerse bitirirler. Bir de şu an nakit para sıkıntısı çekiyor olmamız çok muhtemel bence. Önümüzdeki divana kadar BB'den resmi olarak çıkma olayı gerçekse sermaye artışı hariç 900 milyon TL civarı bir para daha ödenmesi lazım sonuçta çıkmak için. Limit var demek nakit para var demek değil sonuçta. Kasa kolaylığı da yapmıyorlar belli ki peşinat için bu da işleri ekstra zorluyor olabilir. Ahmed Kutucu'nun bile normalden fazla uzamasının sebebi bu bence.

Bu kapla yapılan protokol mu artık neyse bir ara değişti herşeyi açıklamaz olduk.

Hakim Ziyech mi 6 falan alıyor ? Eğer öyleyse bunu ıspatlamanı rica edeceğim.

Konuya dair açıklama ;
Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Link :

Azizim Erden timurun açıklamalarını araştır bi kaç hafta önceki KAP bildirimim 👀😍

Sag bekin 2-3 gun icinde gelmesi gerek
son gunlerde ismi cikanlar dan -peters 'i nerden hatirliyorum demistim
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

gelirse eksi arti denkleminde bir kac noktaya deginirim .
ilk izledigim donem takribi 2016 yili u19 olmasi lazim.euro u19da yari final oynayip . akabindeki yil 2017de u20 jenere kadrosunda bulunarak -> ayni yilin yaz ayinda dunya kupasinda turnuvayi kazanan ingiltere nin ilk 11 oyuncusu olarak ayri bi dikkat cekmisti . ayni kadro dan diger izlediklerim solanke ve *lookman
( gerci sonralari *nijerya'yi a milli de *secti ) .

ingiltere a milli'ye gecis yapmasi beklenen yeteneklerdendi. talihsizligi o donemler bek mevkilerinde havuzun net dolu olmasi idi . haliyle ilk aday kadroya cagrilisi 25 yasinda oldu. 2 ozel mac oynamisti,sanirim .
velhasil , o donem den bir ismin bu gunlerde bek transferi haberlerinde gormek ilginc bir tesaduf oldu .

yorum *mevcut $ ve form durumundan bagimsizdir.
bu donem , bizim disimizda -everton ilgili gorunuyor .

images.webp
images (1).webp
images (2).webp
images (3).webp
images (4).webp
images (5).webp
images (6).webp
images (7).webp

He yav, onun icin her hafta penaltilarimiz verilmiyor, nizami gollerimiz ofsayt gerekcesiyle iptal ediliyor.

Bos bos yorum yapiyorlar iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt