- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.479
- 3.078
Bu dayı kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dayı kim
Bu dayı kim
Dursun ne yaptı, gs tarihinin en iyi futbol yöneticisini kapı dışarı ettiAysal GS tarihinin en güçlü yönetimini dağıttı.
O yönetim fazla güçlü olmuştu zaten çok göze batıyoduAysal GS tarihinin en güçlü yönetimini dağıttı.
Dursun mu ettiDursun ne yaptı, gs tarihinin en iyi futbol yöneticisini kapı dışarı etti
Mehmet karlı kim yav diye guncelleyeyim o zaman soruyu bakanfieldMehmet karli
Yok ben ettimDursun mu etti
erden kendi gittiYok ben ettim
Hanqı konu kardeşim boşver geçmişi şimdiBaba seni alıntıladım o mevzu sana bir yerlerden tanıdık gelmiyor mu ? Kişilerle işimiz yok, konuyu tartışıyoruz.
Adama her türlü hainliği yapın sonra kendi gitti. Ne güzel dünyaerden kendi gitti
Dursun başkanın hiçbir dahli yok o konudaAdama her türlü hainliği yapın sonra kendi gitti. Ne güzel dünya
kimse bisey yapmadı dostumAdama her türlü hainliği yapın sonra kendi gitti. Ne güzel dünya
Soler veya asensio gelecekEbimbe 800k kiralama bedeli karşılığında Monaco'ya gitmiş, opsiyon da vardır muht
He yav, onun icin her hafta penaltilarimiz verilmiyor, nizami gollerimiz ofsayt gerekcesiyle iptal ediliyor.
Bos bos yorum yapiyorlar iste.