Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

He yav, onun icin her hafta penaltilarimiz verilmiyor, nizami gollerimiz ofsayt gerekcesiyle iptal ediliyor.

Bos bos yorum yapiyorlar iste.

Yoo valla ben de isterim, hatta yabancı var da olmasın. Deplasmanda ne ise aynı şartlar olsun.

Samiyende yerli hakemleri sıkar biraz bizi yemeye çalışmak falan, hatta bizden yana olabilirler ki olsunlar da, misal 4 tane hakkimizla atıp 4 de hakem ittirmesiyle ittirsek bunlara düğün bayram yaparım :asd:

Neden?

Çünkü bu sezon fena çamur yapıyolar ve çamurun içindeki ile üstüm basım çamur olmasın diyerek güreşemezsin :p

Her iyi sezondan sonra nasıl işin içine etmeyi başarıyoruz hayret ediyorum. Neden bir standartımız yok.?

Sans dan Osimhen gelmeseydi havluyu coktan atmistik. Devre arasi yine boyle bir hamle bekliyorum bakalim bu sefer kim gelecek.

Hanqı konu kardeşim boşver geçmişi şimdi

Bi 11 yap bakayım transferli mransferli seninle dövüşmekten hiç futbol konuşamadık bi bakim ne seviyedesin

Bir an rahmetli Johan Cruyff ile yazışıyormuşum gibi hissettim. Rahmetli eminimki futbol konusunda senden çok daha mütevazidir.

Neyse hadi kırmayalım seni.

Sağ beke Tottenham dan Spence,
Torreira nın yerine Sheffield 'tan Vinicius Souza,
Forvet arkası da Zagreb ten Baturina harika olurdu.

Bu arada keşke Jakobs yerine Slavi dan Malick Diouf u alabilseydik.

Genel olarak takımı yapan yönetim ya da hocadan ziyade Gardi gibi veya başka menajerler. Ruh halimiz önce bir marketten bulduğumuzu alalım sonrasında ocağın başına geçince bir şeyler uydururuz gibi.

Hayırlısı be Sametim total futbolum👀😍

Transfer çalışmaları yerine sadece beleş otel ve yurtdışı için Ajax kafilesinde İbrahim ve Kavukcu olur diyenler burada mı?

Heriflerin ANA AMACI floryayı sattırmaktı o ara birkaç transferle taraftarı uyutup istediklerini yaptıktan sonra seneye giderler gsyiad(siyaset toplulugu)onların içinden biri başkan olacak ve klübün içini komple boşaltırlar siyasi parti gibi kullanacaklar klübü.Şu mesajıda kaydedicem.
27 ocak 2025 saat 20.50

Yaz transfer dönemini nasıl atlatmışız biz ya şurda 10 gün 10 ay gibi geldi

Mika'ya 18+1+1 teklifi vereli sanki aylar geçti

Ali Naci,Felix demiş. Doğru mu acaba.? Florya’nın suyu kendisine iyi gelirse müthiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt