Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sami yen haber ve diger duyumcular uydurmuyorsa bunlar transfermarkttan oyuncu arayip menajerini bulabildikleri her oyuncuya mesaj yollatiyor olabilirler. transfer dönemi 13 ocak'ta acildi, 27 ocak oldu ama hala ne gelen var ne giden. bilgiye erisim, scoutluk ve internetin yaygin olmadigi zamanlarda nasil transferler yapilmis acaba merak ediyorum. adamlar 2025 yilinda bu imkanlarla daha oyuncu getiremiyor, diyalog kurmasini beceremiyor.

Bu arada baskanin astaligi nedir tam olarak arkadaslar???

oyuncu izlesin
oyuncuyla görüssün
transferler icin seyahat etsin

yönetici olacak adamlar ne ise yariyor da okan hoca hepsini birden yapacak?

Bunlar kendini bilirkişi sanıyor. Transferde en son söz okanda olmalı. Dursun başkanımın en büyük hatası işi bilen bi sportif direktör almaması oldu. Tüm transferleri sd yapacak okan sadece oynatacak
Okanın çevresinden bunlar ya
Eleştiremezler
Eleştirileri de göstermelik oluyo

dur ben yapayım

muslera
davinson alexandro jakobs
barış torriera sara peters
yunus rashford
osimhen​

subs: günay, kaan, apo, berkan, kutucu, jelert, mertens, yedek os, bats vb.

td: okan buruk
Sançez sağ stoperde poşet

Jakobs sol stoper olmaz,kendi demiş oynayamam diye

Sağbek petersi alıp sola koyacan madem solbek alaydın ya rtaş

Barış orda olmaz,zor durumlar harici

Toreira da kara delik malesef

Ben kurayım mı bi tane

2 aydır atmadıkları yalan kalmadı ne ateşi ne dumanı yav

Haluk ne deseydi yöneticiler mükemmel mi deseydi

Cümle aleme rezil ettiler bizi yazın da şimdi de

Yine birine fatura çıkacak diyorum ben de. Haluk kendi özgür iradesiyle o twitleri attığını sanmıyorum. Sosyal medya tamamen manipülasyon amacı ile kullanılıyor. Her twitin arkasında bir teşvik var.

Ayrıca transfer işine Erden Timur bakıyordu, şimdi kim bakıyor belli değil. Böyle bir ortamda içerde kaosun çıkmama ihtimalini, empatine bırakıyorum.

Aziz rtaş böyle sıkıyor foruma bugün

1738001713463.webp

Hala transfer mi bekliyorsunuz?
Ahmet geldi iste, bence bunun disinda transfer yapmak bize dezavantaj olur. Bizim yonetim ekibinde ciddi transfer yapacak adam yok, sadece hata yapilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt