Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızlı giden atın boku seyrek düşer

yavaş ve emin adımlarla muhteşem transferlerimizi sayın başkanımız Dursun Aydın Özbek liderliğinde yapacağız arkadaşlar!
Taraftarın çoğu sırf bu inançla şimdilik sessizce seyretme modunda. Hatta ben şahsen tüm transferler Avrupa'ya yetişmese bile ses çıkarmam. Ama transfer dönemi sonunda eksikler giderilmezse işte o zaman kıyamet kopacak...

Sosyal medyada hatim indirmeye kadar düştüysek vay halimize. Allahın belası bir transfer yapmak ne kadar zor olabilir? Sokakta dolaşacak yüzleri bile olmamalı şu transferlerle "ilgilenen" kişilerin...

jelert kaan kadar oynayamıyor işte görmüyor musunuz bu city bayern geyiği baydı

deniz türüçü jan koller yaptı
Jelert zaten gelirken en kötü özelliği hava topları deniyordu. Bir sürekli oynamasını göremedik ki kendisinin. Malmö maçında gayet iyiydi bence. Zaten genç oyuncu net eksikleri var ama tempo, hız, takımı öne taşıma gibi artıları da var. Tabi oyuncuyu doğru dürüst oynatmazsaj o kadar baskı ile öz güvenini de bitirince bu artılarını da tamamen gösteremiyor ve geri gidiyor doğal olarak.

jelert kaan kadar oynayamıyor işte görmüyor musunuz bu city bayern geyiği baydı

deniz türüçü jan koller yaptı
Aga adam yeni ülkeye geldi, bir oynuyor 5 oynamıyor, sağ bek oynatılmadı vs. neyse 50 tane faktör var. Ben zaten iyi demiyorum Kaan'dan iyi diyorum, Kaan anormal ağır ve temposuz. Adam süratli ve tempolu hiç yoktan.

Sayın başkanımız be liderimiz Dursun Aydın Özbek ve sevgili ikinci başkanımız Metin Öztürk olduğu sürece sırtımız yere gelmez

Sabredin ve uçakları bekleyin

kaç tane kuzeyliyle birlikte oldun?

akşam 8 de yatağa girip uyuyan, sabahın 6 sında koşuya çıkmak isteyen psikopatlar bunlar

güzellikde bir yere kadar

dünyanın en güzel kadınından bile 6 ay sonra sıkılıyorsun
isveçli bir sevgilim olmuştu tam bir stockolhm köylüsü idi ne yazık ki karıdan anlıyorsun renkdaş

Jelert zaten gelirken en kötü özelliği hava topları deniyordu. Bir sürekli oynamasını göremedik ki kendisinin. Malmö maçında gayet iyiydi bence. Zaten genç oyuncu net eksikleri var ama tempo, hız, takımı öne taşıma gibi artıları da var. Tabi oyuncuyu doğru dürüst oynatmazsaj o kadar baskı ile öz güvenini de bitirince bu artılarını da tamamen gösteremiyor ve geri gidiyor doğal olarak.
4lü beki oynadığı her maçta direkt maç kaybettirebilecek bir oyuncu istediği iyi gözüksün

rakibin yanında muhabbet kuşu olsa daha fazla rahatsız eder

3lü oynasak kanat bek idare edebilir

kaç tane kuzeyliyle birlikte oldun?

akşam 8 de yatağa girip uyuyan, sabahın 6 sında koşuya çıkmak isteyen psikopatlar bunlar

güzellikde bir yere kadar

dünyanın en güzel kadınından bile 6 ay sonra sıkılıyorsun
Norveçli komşularımız vardı valla kızları ilik gibiydi ergenlik zamanları kız benden uzun diye açılamamıştım. Kızı görmek için anneme kurabiye yaptırmıştım bı teşekkür bile etmemislerdi.

Taraftarın çoğu sırf bu inançla şimdilik sessizce seyretme modunda. Hatta ben şahsen tüm transferler Avrupa'ya yetişmese bile ses çıkarmam. Ama transfer dönemi sonunda eksikler giderilmezse işte o zaman kıyamet kopacak...
O da oldu. Daha 3-4 ay önce. Kıyamet koptuda noldu. Şamp ligine yetiştiremediler daha ötesi olabilir mi, 40-45 milyon gitti. jk den 5 yendi, daha ne kadar kepaze olabilirlerki.

Norveçli komşularımız vardı valla kızları ilik gibiydi ergenlik zamanları kız benden uzun diye açılamamıştım. Kızı görmek için anneme kurabiye yaptırmıştım bı teşekkür bile etmemislerdi.
rdaş taharet etmiyorlar anüslerini ne yazık ki boşver ucuz yırtmışsın

Jelert'in Ferdi Kadıoğlu gibi bir evrim geçirmesi gerekiyor fiziksel olarak.

Durumununu sormak ve ilgi var ,Galatasaray transfer döneminde en sık kullanılan iki söz öbegi

Iyi topcuysa bir seyi degistirmez çikıp oynar yav alışma 1 maçtır 2 maçtir 10 maçlık alısma mi olur jelert alisamadigindan degil kotu oldugundan oynamiyor
çocuk daha kasabasından çıkmamış, 1 sezonu var. dünyanın en dertsiz tasasız ülkesinden tr gelip bu ortamda direkt 11 olacak izlenimi hiç vermiyor. nelsson-morutan-cicaldau sezonundaki elmas transferleri gibi. ki o zaman nelsson'un yaşına göre muazzam maç sayısı vardı.

nispeten daha deneyimlisine 10 milyon verdik olmadı, şimdi 5 daha verelim belki bu olur gibi bir transfer olur.

dursun başkana ilk başta sucukçu tayfadan taraftarız biz çekeriz cefa pankartını bekliyorum bunların başı da suçukçu masondur iyi tanıyın bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt