- 26 Ocak 2021
- 41.226
- 40.470
- 3.078
Bu kadro sana yakısmadı
Günay
Emin Davinson Nelsson
Hampus Torreira Sara Jelert
Sallai Osimhen Cøppegaard
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günay
Emin Davinson Nelsson
Hampus Torreira Sara Jelert
Sallai Osimhen Cøppegaard
Nuhun gemisi gibi kadro yapmışBu kadro sana yakısmadı
Osinhene asist yapan adam yok takımda,çok bedbaht bir durum.9 5.numara ve kanat sart
Net asistci bir adam yok ama osimhen de deli gibi gol kaçırıyor yav...Son 9 ya da 10 maçta sadece 1 golü var akan oyunda olacak iş değil hem de böyle zayıf bir ligdeOsinhene asist yapan adam yok takımda,çok bedbaht bir durum.9 5.numara ve kanat sart
Boşuna burjuva takımı demiyoruz. Ülkenin en büyük sermayeleri bunlara hep para döküyorMurat Ülkerin demeci var ben menere yarım milyar dolar para verdim diye. O gün bugündür Ülker almıyorum
Hacı Şakir bile yasak renktasSabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Emin bizim emin mi ? Cidden geri almaya mı çalışıyorlar? Vallahi iki sezonluk komedi dizisi çıkar şu transfer dönemindenBu kadro sana yakısmadı
Hampus uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncuBu kadro sana yakısmadı
Okoli hocasi ile tartismis bence alınabilir gelecek vadediyo ise
Ajax maçında da kötü oyun ve skor gelirse, panik transferine hazır olalım.
1960 70 yıllarındaki başarılarının ekmeğini yiyiyorlar.O seneler arasında doğanlar genelde bu şikecileri tutuyormuş.Boşuna burjuva takımı demiyoruz. Ülkenin en büyük sermayeleri bunlara hep para döküyor
Berke özer nedir? manyaklaşmanın hiç bir anlamı yoktur.