Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola
Niye yeni uyeleri kusturuyorsun, Gokhan bey?

Haugemiz city i hop hop hoplatmış

İlk yazan olunca insan bi gururlanıyor
21646.webp

ulan marsilya timberi 4.5 milyona almış haziranda sözleşmesi bitiyor diye

şu işe girip nasıl bitiremedi bizim basiretsizler?? imza parası 5 milyon sıksan direkt imzalardı bize

yok ama illa birine 30 sıkacaklar babanızın parası ya sıkın anasını satayım ulan hainler

Bonservisi Inter’de bulunan Kristjan Asllani, menajerler tarafından Galatasaray’a önerildi.

Farklı profilde bir oyuncu arayan Galatasaray, olumlu dönüş yapmadı. 23 yaşındaki orta sahanın Torino ile olan kontratını feshetmesi bekleniyor. (Sergen Dağ)
Elit degil, napsin bunu elit hocamiz?

ulan marsilya timberi 4.5 milyona almış haziranda sözleşmesi bitiyor diye

şu işe girip nasıl bitiremedi bizim basiretsizler?? imza parası 5 milyon sıksan direkt imzalardı bize

yok ama illa birine 30 sıkacaklar babanızın parası ya sıkın anasını satayım ulan hainler
Türkiye’yi istememiş adam

Lang yerine taş gibi Hauge var. Yedek kalsa da Lang gibi ağlamaz.
Reis sizin bu yorumları görünce başımızdakiler daha iyi görünüyor bana.
Adam milanda hiçbir halt yapamadı.Kimsede almadı geri döndü.Adamlar sistem takımı.Çokda boş alan buluyor..Bize gelsin iki günde teneke bağlar göndeririz.
Birde üstelik hala yedek falan diyorsunuz.Arkadaş pes ne yedeğil bize ilk sevviyesinde adam lazım.Barışı,yunusu iyi ama gözünüzde büyütmeyin.Kim iyyse o oynayacak.Küseninde canı cehenneme.Yeter artık. Ulan 34 yaşındaki yedek kaleci bile trip atıyor.Dingonun ahırımı burası.

Yahu hala yedek deniyor.Sene başından beri iyi oynadığımız maç çok az.Kim oynuyordu abi iahmetmi kaanmı oynuyordu ilk 11 de.
Kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.
Son iki maçta sanki tüm yedekler oynadıda kötü oynamışız gibi yorumlar.Yeter artık yahu nasıl görülmez bu durum.Yorumcusuda aynı taraftarıda aynı.

------ugurcan-----

Singo--saliba--van dijk--ferdi
Sane--mukau---rubin neves-gouri
------------------batrakov-------------
--------------osimhen

@Sadri Baykam

seni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslan yeğenim benim hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt