Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 75.846
- 84.762
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bas git. Sövdürme şimdi!Bu arada Noa Lang'ı ilk ben söyledim Beşiktaş altyapısında oynarken
Ulan adama 11 yap dedik yabancılık çekmesin dedik adam hakaret etmiş, uzasın, küfür etmediğime dua etsinya insanları kaçırma abv
Niye yeni uyeleri kusturuyorsun, Gokhan bey?Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola
Haugemiz city i hop hop hoplatmış
İlk yazan olunca insan bi gururlanıyor
dsahjkdjhaskdsaUlan adama 11 yap dedik yabancılık çekmesin dedik adam hakaret etmiş, uzasın, küfür etmediğime dua etsin
Elit degil, napsin bunu elit hocamiz?Bonservisi Inter’de bulunan Kristjan Asllani, menajerler tarafından Galatasaray’a önerildi.
Farklı profilde bir oyuncu arayan Galatasaray, olumlu dönüş yapmadı. 23 yaşındaki orta sahanın Torino ile olan kontratını feshetmesi bekleniyor. (Sergen Dağ)
Türkiye’yi istememiş adamulan marsilya timberi 4.5 milyona almış haziranda sözleşmesi bitiyor diye
şu işe girip nasıl bitiremedi bizim basiretsizler?? imza parası 5 milyon sıksan direkt imzalardı bize
yok ama illa birine 30 sıkacaklar babanızın parası ya sıkın anasını satayım ulan hainler
Ne kusturması ağzına parmak mı saldıkNiye yeni uyeleri kusturuyorsun, Gokhan bey?
Reis sizin bu yorumları görünce başımızdakiler daha iyi görünüyor bana.Lang yerine taş gibi Hauge var. Yedek kalsa da Lang gibi ağlamaz.
singoya verdikleri maaşı verseler türk vatandaşlığına geçerdi yaw ne istememesiTürkiye’yi istememiş adam
Ya bas git. Sövdürme şimdi!
Napiyon yavrum iyi misinYiğenimsin
seni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi saliba bu------ugurcan-----
Singo--saliba--van dijk--ferdi
Sane--mukau---rubin neves-gouri
------------------batrakov-------------
--------------osimhen
@Sadri Baykam