Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.829
- 16.319
- 2.228
Bu ne yav? Gözlerim kanadı.Uğurcan
Franky
Sanchez
Cuesta
Eren
Nzonzi
Kerem Demirbay
Carrusca
Leroy Sane
Sasa İlic
M. Battal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yav? Gözlerim kanadı.Uğurcan
Franky
Sanchez
Cuesta
Eren
Nzonzi
Kerem Demirbay
Carrusca
Leroy Sane
Sasa İlic
M. Battal
Bunlar 4 tane filan Kerem beyBu ne len? Sanki Ali gibi Mustafa gibi isminiz var da 2 tanesine denk geldik aynı anda![]()
haberin çıktığı ilk gün samiyenin de maşa olduğu ortaya çıktı maalesef
Bunlar 4 tane filan Kerem bey
Gelecek sezon için bi kadro kur bakayımBunlar 4 tane filan Kerem bey
Maestro 10Onyedika 20
Oulai 40
Hangisi?
Ulan beni kolpagünle karıştırdılar diye 45 yıllık ismimi değiştirdimBunlar 4 tane filan Kerem bey
Onyedikanınki daha büyük.
Ulan beni kolpagünle karıştırdılar diye 45 yıllık ismimi değiştirdim![]()
?Onyedikanınki daha büyük.
Adını kulağına sen fısıldamış olmayasınBu arada Noa Lang'ı ilk ben söyledim Beşiktaş altyapısında oynarken
Maestro+Camara 20Oulai 40 mı
Dennis+ maestro+ camara 40 mı
Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar olaseni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola