Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
classic film balloon GIF by Warner Archive

seni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola

Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola

ya insanları kaçırma abv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt