Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 32.315
- 54.944
- 3.383
forumu bırakıyorum
sorumlusu gökhan aytepedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola
Bilirse Furkan bilirUlan adama 11 yap dedik yabancılık çekmesin dedik adam hakaret etmiş, uzasın, küfür etmediğime dua etsin
Mukau, Danois ve Batrakova fit miyiz?
Arsenalimde oynuyorHangi saliba bu
Hiç utanmadın mı o kadroyu yaparkenArsenalimde oynuyor
Yoo geniş geniş çayımı içerken yaptım bu kadroyu ama güzel olduHiç utanmadın mı o kadroyu yaparken
Lig bitti halen calhanoglu kovalıyoruz anasını satayim
Senin en çok bu utanmaz arlanmazlığını seviyorumYoo geniş geniş çayımı içerken yaptım bu kadroyu ama güzel oldu
forumu bırakıyorum
Sadece opuyorsa sorun yok bencedün gece rüyamda hayatımda hiç görmediğim deniz zorluyu gördüm silas diye diye öperek uyandırmaya çalışıyordu beni
aşırı rahatsızım
tesekkur ederim ama fazla uzun surmeyecek galiba burada ki zamanimAslan yeğenim benim hoşgeldin

Furkan kardeşim foruma üye olmadan önce bir müddet zaman geçirdin mi forumda? Bunu niye sorduğumu da açıklayayım yanlış anlama... burası biraz aile gibidir alınganlıklar falan çok fazla olmaz. Geyik de vardır fikir ayrılığı da ama saygısızlık değildir insanlar birbirlerine karşı. Bu sebeple söylenen birşeyi yanlış anlamış olabilirsin. Burada biraz yaşından bağımsız olacaksın. O yüzden uzatmaya da gerek yok... muhatap olduğun kişi de dünya iyisi bir arkadaşımız merak etme...konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi