Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep beraber keyiflenelim diye dedim dostum , beni keyiflendir gibi bi talepte bulunmadım 40 yaşındasın ama adam olduğunu nerden bilelim adamlık yaş ilemi oluyor , şu hallere derken ne demek istiyorsun önce onu söyle bilelim hiçbir takım için birde , derdin Galatasaray değilse yolun açık olsun zaten, uğurlar ola
konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

monacodan yediğimiz kazığın haddi hesabı yok daha hala o lanet şehirden topçu bakıyolar

monakodan gelen son 3 topçuya baksınlar hepsi ampute çıktı adamların

falcao, jakobs, singo — şurada 100 milyon para yatıyor

Ben kadronun bir nevi devekuşu gibi olmasından çok bunaldım. Yani ne deve ne kuş, öyle arada kalmış bir kadro kuruldu. Şu takıma 2 tane yapacağınız eklemeyle mükemmel hale getirebilirdiniz.

Sene başı yapılacak sadece 2 transfer ile şu an muhtemelen ligde 6-7 puan farkla öndeydik, ŞL'de de 12 puandık ve muhtemelen süper kupayı da almıştık.

Sırf 2-3 tane rotasyona gerekli oyuncu alınmadığı veya kiralanmadığı için şu duruma bak.

Lig bitti halen calhanoglu kovalıyoruz anasını satayim

dün gece rüyamda hayatımda hiç görmediğim deniz zorluyu gördüm silas diye diye öperek uyandırmaya çalışıyordu beni

aşırı rahatsızım

1768941827493.webp

konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan kardeşim foruma üye olmadan önce bir müddet zaman geçirdin mi forumda? Bunu niye sorduğumu da açıklayayım yanlış anlama... burası biraz aile gibidir alınganlıklar falan çok fazla olmaz. Geyik de vardır fikir ayrılığı da ama saygısızlık değildir insanlar birbirlerine karşı. Bu sebeple söylenen birşeyi yanlış anlamış olabilirsin. Burada biraz yaşından bağımsız olacaksın. O yüzden uzatmaya da gerek yok... muhatap olduğun kişi de dünya iyisi bir arkadaşımız merak etme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt