Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai en az osimhen kadar büyük bi hamle olacak

kac para ise verilmeli

salla-gitsin.gif

bu yeni aldıklarını bilmiyorum da trabzonspor'un son 1-2 senesindeki gibi bir hayvani başarılı scout31 şovu türkiye'de ilk defa gördüğümüz bir şey neredeyse.

çok tutmamış gibi gözüken çocuklar bile (bouchouari gibi) epey yetenekli olduğunu belli ediyor niye aldın demezsin asla. batagov, folcarelli, augusto, oulai, pina falan herifler sıfırdan kadro dizmiş resmen.

bu yeni aldıklarını bilmiyorum da trabzonspor'un son 1-2 senesindeki gibi bir hayvani başarılı scout31 şovu türkiye'de ilk defa gördüğümüz bir şey neredeyse.

çok tutmamış gibi gözüken çocuklar bile (bouchouari gibi) epey yetenekli olduğunu belli ediyor niye aldın demezsin asla. batagov, folcarelli, augusto, oulai, pina falan herifler sıfırdan kadro dizmiş resmen.
adamların yüzdesi çok iyi

okan aldırdığı 10 adamın 10undan katkı alamıyor

Aston Villa, Crystal Palace'ın forvet oyuncusu Jean-Philippe Mateta ile ilgilendiğini açıkladı. Palace ise geçen yaz Güney Londra kulübünün peşinde olduğu Evann Guessand için ters yönde bir hamle yapmayı düşünüyor. Villa'nın Mateta'ya olan ilgisi, teknik direktör Unai Emery'nin takımının hücum hattını güçlendirmeyi hedeflemesiyle ortaya çıktı ve Fransız forvet, Tammy Abraham ile birlikte değerlendirilen seçenekler arasında yer alıyor.

@David_Ornstein

En berbatı olaigbe bile ufak tefek katki saglamis olabilir.

Elimde Osimhen varken febe Hakunayı Matatayı aldı diye ağlayamam mesela ya

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torino'nun bile yetersiz buldugu adami Galatasaray'a layik görüyorlar..

Olacak is degil yav
Torino yetersiz görmüyor Asllani oradan ayrılmak istiyor diye biliyorum ben. Zira sürekli oynuyordu sonra bir anda kesildi. Bir sorun yaşandı muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt