- 3 Temmuz 2012
- 139.344
- 87.833
- 5.338
Oulai en az osimhen kadar büyük bi hamle olacak
kac para ise verilmeli
kac para ise verilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spacete duydum
şakamısın dostumOulai en az osimhen kadar büyük bi hamle olacak
kac para ise verilmeli
dostum adam 100 mılyonluk topcuşakamısın dostum
Kerem'den sonra yeni birini buldu kendine ondan boyle.şakamısın dostum
adamların yüzdesi çok iyibu yeni aldıklarını bilmiyorum da trabzonspor'un son 1-2 senesindeki gibi bir hayvani başarılı scout31 şovu türkiye'de ilk defa gördüğümüz bir şey neredeyse.
çok tutmamış gibi gözüken çocuklar bile (bouchouari gibi) epey yetenekli olduğunu belli ediyor niye aldın demezsin asla. batagov, folcarelli, augusto, oulai, pina falan herifler sıfırdan kadro dizmiş resmen.
Kimi? , Oulai mi?Kerem'den sonra yeni birini buldu kendine ondan boyle.
profesyonel olarak 2400 dksı var veledindostum adam 100 mılyonluk topcu
g.zekalı simeone niye dünyanın en kötü ortasahası torreirayı saymış yaw davinson sane fln dururken
En berbatı olaigbe bile ufak tefek katki saglamis olabilir.bu yeni aldıklarını bilmiyorum da trabzonspor'un son 1-2 senesindeki gibi bir hayvani başarılı scout31 şovu türkiye'de ilk defa gördüğümüz bir şey neredeyse.
çok tutmamış gibi gözüken çocuklar bile (bouchouari gibi) epey yetenekli olduğunu belli ediyor niye aldın demezsin asla. batagov, folcarelli, augusto, oulai, pina falan herifler sıfırdan kadro dizmiş resmen.
kim alıyor hocamMateta yı da alırlarsa geçmiş olsun . diyecek bişi yok daha
Torino yetersiz görmüyor Asllani oradan ayrılmak istiyor diye biliyorum ben. Zira sürekli oynuyordu sonra bir anda kesildi. Bir sorun yaşandı muhtemelen.Torino'nun bile yetersiz buldugu adami Galatasaray'a layik görüyorlar..
Olacak is degil yav