Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.980
- 12.244
- 1.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Molde'de iken bize yazılmıştı forumda çöp tespiti yapılmıştı. Bakalım nasıl oyuncu.Mathias Lovik, Trabzonspor'da.
• Bonservis bedeli: 4 milyon € (6 taksit)
• Bir sonraki satışta kardan %10 pay
• 4.5 yıllık sözleşme
• 2025-26 sezonu için 400 bin €, kalan sezonlar için 800 bin € maaş
adamların yüzdesi çok iyi
okan aldırdığı 10 adamın 10undan katkı alamıyor
Hücum hattımıza bakıyorum Yunus & Barış & Sane ve Osimhen dörtlüsü var, bu oyuncuların olduğu yerde hangisi üst üste 90 dakika çıkarma konusunda en çok zorlanır diye bakınca Yunus göze batıyor, pek dayanıklılığı/devamlılığı üst düzey değil. O yüzden Almada transfer edilirse işimize yararEderson + Almada + U23 Stoper al geç bitir
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abraham transferinden vazgeciyor Villa, yerine Mateta ile gorusmelere baslamislar.
Serdar Adali uzulmustur.
Arap ligi bizi samarlar mi diyorsun?Arap liginden nerede daha iyisin Göktuğ, toplam iki tane takımın var, onlarda Avrupa'da her yıl şu saydığın Avrupa liglerinin takımlarından şamar yiyip dönüyor
Bjk'ye piyangoydu o 17.5 milyon vermişler hiç zorlamadan satardım ben maaşı da 8 milyon birde bonusla. Zorlayıp kaçırdılarsa Villa'yı kendileri adına vahim hata.Abraham transferinden vazgeciyor Villa, yerine Mateta ile gorusmelere baslamislar.
Serdar Adali uzulmustur.
En berbatı olaigbe bile ufak tefek katki saglamis olabilir.
scout departmanimiz ne halta duruyor?adamların yüzdesi çok iyi
okan aldırdığı 10 adamın 10undan katkı alamıyor
Gene hikaye yazma modunu açmış
Yeryüzünün en y***** oluşumukim alıyor hocam
Kafa olarak aynıyız zaten , onlarda finans var , ulan şöyle bir yıldız oyuncu vardı kayboldu nerede bu dediğin bütün Topçular oralarda , bizde GS fb harici çok tırtArap ligi bizi samarlar mi diyorsun?
Hocam sen geçen haftada lookman ile Akanji transfer ediyordun onlaraYeryüzünün en y***** oluşumu
Ben hala oranin en iyi takimlarinin GS ile denk oldugunu sanmiyorum. Daha toplama kadrolar oluyorlar bence. Tabii benim gorusum. Taraftar atmosferi de yok ayrica.Kafa olarak aynıyız zaten , onlarda finans var , ulan şöyle bir yıldız oyuncu vardı kayboldu nerede bu dediğin bütün Topçular oralarda , bizde GS fb harici çok tırt
Utkucan Insta da takıldığı kadar wyscoutta takılmıyodurscout departmanimiz ne halta duruyor?
adam doue derken jelert felan kitlediler
Recebim, Kavukcudan daha çok çaba sarfediyorsun takdir ediyorumtopcu cözüyoruz gsmize
Hangi bölgede oynuyor bu yıldız isim Gökhanım