Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mathias Lovik, Trabzonspor'da.

• Bonservis bedeli: 4 milyon € (6 taksit)
• Bir sonraki satışta kardan %10 pay
• 4.5 yıllık sözleşme
• 2025-26 sezonu için 400 bin €, kalan sezonlar için 800 bin € maaş
Molde'de iken bize yazılmıştı forumda çöp tespiti yapılmıştı. Bakalım nasıl oyuncu.

adamların yüzdesi çok iyi

okan aldırdığı 10 adamın 10undan katkı alamıyor

abi o kulüp stratejisi biraz da muhtemelen önüne getirilen adamları çok daha dingin bir kafayla izliyordur fatih tekke. bizim mesela son 15 günü hayal edemiyorum herhalde hoca her gün kan ter içinde hızlı hızlı ilerleterek önüne sunulan isimleri izliyor. başarı yüzdesini düşürecek bir şey ister istemez.

Ederson + Almada + U23 Stoper al geç bitir

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hücum hattımıza bakıyorum Yunus & Barış & Sane ve Osimhen dörtlüsü var, bu oyuncuların olduğu yerde hangisi üst üste 90 dakika çıkarma konusunda en çok zorlanır diye bakınca Yunus göze batıyor, pek dayanıklılığı/devamlılığı üst düzey değil. O yüzden Almada transfer edilirse işimize yarar

Bir de tarz olarak da doğru geliyor, bizim oynamaya çalıştığımız oyunda hücum hattı ne kadar hareketliyse o kadar iyi. 10 numara kullandığımız oyuncunun Sara/İlkay gibi ağır ama teknik değil de tam tersine pırpır kısa çabuk oyuncular olması gerekiyor gibi geliyor

Aslani için inter forumlarında boş adam diyolar frattesi yorumlarını okurken görmüştüm

Abraham transferinden vazgeciyor Villa, yerine Mateta ile gorusmelere baslamislar.

Serdar Adali uzulmustur.

tammy abraham'dan kurtulmak jk için çok büyük bir şans olacaktı. maaşı 7 falan bir de çok büyük sıkıntı. yazın dedik burada romulo kovalamamaları skandal diye kendi düşen ağlamaz. bari onuachu alsaydın.

En berbatı olaigbe bile ufak tefek katki saglamis olabilir.

mesela bu hafta olaigbe'nin ters ayağıyla müthiş bir ortasıyla ilk golü attılar. ben pek beğenmiyorum bize istemem ama daha 22 yaşında, rennes çıkışlı, hızlı dinamik, dikine zorlayan bir tip alırsın yani o paralara trabzon'a. biraz hedeflerle ilgili işte her şey.

Avrupa’nın tepesinde ki takımların ekseriyeti genç oyuncu peşinde. Hatta alt yapılarına Barça,Chelsea,City gibi takımlardan transferler yapıyorlar. Bizim yönetim de uyuyor. Nerde yaşını almış pahalı oyuncu varsa onu alıyor. Fransa takımlarında deli futbolcular var. Ulan Kayserispor bile Manu’nun alt yapısından oyuncu aldı.

Kafa olarak aynıyız zaten , onlarda finans var , ulan şöyle bir yıldız oyuncu vardı kayboldu nerede bu dediğin bütün Topçular oralarda , bizde GS fb harici çok tırt
Ben hala oranin en iyi takimlarinin GS ile denk oldugunu sanmiyorum. Daha toplama kadrolar oluyorlar bence. Tabii benim gorusum. Taraftar atmosferi de yok ayrica.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt