Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.009
- 14.681
- 2.828
Dostlar uçakta belim inanılmaz tutuldu. Yarın bizimkilerin yanına köye gitmek istiyorum ama zoe yürüyorum. Var mı bildiğiniz kas gevşetici yarın alayım
bengayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostlar uçakta belim inanılmaz tutuldu. Yarın bizimkilerin yanına köye gitmek istiyorum ama zoe yürüyorum. Var mı bildiğiniz kas gevşetici yarın alayım
Karar verin kim yazdı ilk? Alper mi Keramettin mi sen mi?Forumda ilk benim yazdığım mukau alınmalı
Umarim 10 almamazlık yapılmaz bana göre 6 dan daha muhim ora torreira ile lemina formdayken zaten onları kimse kesemez zaten. Ama 10 da mertens sonrası gol yüku, yaraticilik sorunu çekiyoruz.Kontenjan
yani once 23 yas alti sonra da normal kontenjan icin diyor
Khannous10 a kim alınsın onu soyle
Sen ben yok biz varızKarar verin kim yazdı ilk? Alper mi Keramettin mi sen mi?

Hey yavrum hey, Salaktikos…
Çok yaşa GSC..Sen ben yok biz varız
Ön taraf ulus , Levent
Demek ki arayinca sol stoper, hem de genc bulunabiliyormus. Biz hala U23 transferi pesinde kosuyoruz.18 yaşındaki sol stoper Leon Jakirović, Inter'de!
Bonservis bedeli €2.5m + €2m bonuslar.
[Romano]
Lang'in BAY'i kesmesi icin 10 firin ekmek yemesi lazim. Singo'nun oldugunu gorunce herhalde 2026-27 kadrosunu yazdigini dusunmeye basladim. O zaman Hakan falan daha bir mantikli oluyor.