Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toreira hayatta gitmez klasik güney amerikalı oyuncu menajer oyunları maaş artışı ve menajere prim koparma oyunları.Muslera da dönem dönem yaptırıyordu böyle şeyler.

Mukua
Titi
Maestro
Spertsyan

Bunlar alınsın ben razıyım.

İlk Osimhen sıkıntı çıkarır gibi duruyor

Kesinlikle, şampiyonlar ligi avantajımız var yıllardır ve bu adamlar geliyor, olamazsak ve şampiyonlar ligine gidemezsek hepsi arıza çıkartacak gibi.

Tor bile böyle başladıysa babam, uzak vs sıkıntı

Okan Buruk:''Dünyada ilk sakatlanan oyuncu Singo değil.Abartamaya gerek yok.İnşallah dönecek ve bir daha sakatlanmayacak.''

İhtiyaç listesi
As 10 numara
Rotasyon kanat 8 ve 6
Yedek stoper sağ bek santrafor
18 kişilik yeterli kadro için
Yusuf'u şutlayıp 2 u23 2 olgun genç yabancı 2 yerli takviyesi lazım şampiyon olmak istiyorsak

çok net Tor yolcu, sene sonuna kadar bir şekilde oynar tabii ne kadar konsantre olur tartışılır ama sene sonu güle güle

Okan Buruk:''Dünyada ilk sakatlanan oyuncu Singo değil.Abartamaya gerek yok.İnşallah dönecek ve bir daha sakatlanmayacak.''

Doğru düzgün iletişim kurabilseniz taraftarda abartmaz.

Sen bu hafta antremanlara başlayacak diyosun klüp doktoru daha çok erken diye yorumcuya bilgi veriyor sonra niye abartıyosunuz

Lan ne taraftarmış ya transfer ister suçlu (gün sonunda haklı çıkıyoruz)
Bi tane 7 numara ergen vardı ıslıklanır taraftar suçlu (gün sonunda kendide bozuştu taraftar yine haklı oda 10 ay sonra soluğu fenerde aldı)
sakat oyuncu için yapılan spekülasyonlara endişelenir yine taraftar suçlu

Şu an olabilecek en iyi kadro. Solbeke İsmail'i yazardım sadece Eren yerine. Hatta Kazım bile Eren'in önünde. Eren biraz çalışmalı kendine gelmeli ara geriye götürmüş.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsmail’e güven olmaz. Bir var 10 maç yok. Bana kalsa hem forvet hem sol beke de ihtiyacımız var.

Torreirayı çok severim yıllardır takımın en iyi oyuncularından ama bu bütçelerle Torreiranın falan ağzına bakıyoruz çok ağır acizlik. Okan ve dursun ekibinin iş bilmezliği başka bişey değil. Bonservise tek dönemde 150 milyon harcayan takımız 100 milyon maaş bütçemiz var adam gibi transfer komitemiz olsa Torreirayı kapı kilidi olarak asarız.

Haluk Yürekli'nin haberi doğruysa yani Okan Maestro'yu veto etmişse benim Okan Buruk ile işim bitmiştir. Marka takıntılı hocam 30 milyona 28 yaşındaki Fofana'ları aldırıp bizi zarar ettirsin.

U23 kontejanına uyan ve maksimum 8 - 10 milyonluk canavar gibi adamı beğenmeyen adamla hiçbir işim olmaz artık. Şımarıklıktan başka birşey değil bu. Yazık, çok yazık.

Bence sözleşmesi son senesinde satmak sacma.degil ya da öncesinde 28 29 olanı zaten satıp yenisini almaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt