Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elindeki oyuncuya ne fazla değer verecekzin nede az onlar profesyonel ise sende profesyonel olacaksın bu oyuncuya güveniyorum deyip yedeğini almazsan oyuncuda fırsatını buldu mu? Yapar yapacağını. Hem zor zamanda kadro çıkartamazsin hemde gitmek isteyen olunca ortada kalırsın. Ders çıkarır misin ? Bence zor.

etliye sütlüye karışmayan
futboldan bir bokum anlamayan
şerefsizler bunlar!

Medyada olup şikecilere yapılan kıyakları konuşmayan her gsliye sövülmeli
sadece sövmekle kalınmamalı yerin dibine sokulmalı!

bu şerefsiz şikeci köpekler sırf bu yüzden bunun gibi ılımlı gslileri çıkarıyorlar ekranlara!
Emre özcanın hangi takımlı olduğunu bilmiyorum.Kendisini beğenirim.
Ama tespitlerin nokta atışı..
Şikecilerin en objektif yırumcusu bile deli gibi savunuyor takımlarını.Bizimkiler tam bir objektif abidesi.Alayı sözde Galatasaraylı.

Ultraslan istifa demesin diye neler yapiyor

Torreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.

Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız
Gidesi falan yok zam istiyor gayet normal olarak. 10 ayda 5 maça zor çıkan Singo 5 alıyorsa takımın bütün hammallığını yapan ben niye 3/4 alıyorum diyordur muhtemelen ki haklı. Söyledik yazdık bunları zamanında Osimhen gibi ultra bir örnek olmadan takımın maaş dengesini bozmayın diye. Dünyada başka oyuncu yok gibi diretti Okan Bey sağolsun.

Gişesi falan yok zam istiyor gayet normal olarak. 10 ayda 5 maça zor çıkan Singo 5 alıyorsa takımın bütün hammallığını yapan ben niye 3/4 alıyorum diyordur muhtemelen ki haklı. Söyledik yazdık bunları zamanında Osimhen gibi ultra bir örnek olmadan takımın maaş dengesini bozmayın diye. Dünyada başka oyuncu yok gibi diretti Okan Bey sağolsun.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav Orhan su aciklamadan sonra kendince kafanda convert edip zam istedigine nasil bagladin acaba? Adam sezon basinda zam aldi zaten, babasinin rahatsizligini takip eden herkes gorup biliyor. Zaten hastanede adam tedavi oluyor. Buyuk ihtimal sezon bittiginde oraya yakin olmak icin Guney Amerika'ya da gitmek isteyebilir bundan normal birsey olamaz.

Hahah singoyu stoper yapmışlar. 30 milyonluk yedek stoper.

Artık bu tendon sakatlığını tamamen anlatsın da o zaman dönsün bu saatten sonra. Aceleye gerek yok. Zaten Sara'yı da hazır olmadan sakat oynatarak bence hata ediyoruz. Sonra oyuncu sakatlandı oluyor. Okan oyuncu tam hazır olmadan sahaya sürmemeli.

İlgi mektuplarını bir an önce yollayıp transferler yapılmalı artık!

Yener İnce: "Singo birazdan idmana da çıkacak. Bu sakatlık maç için risk almamızı zorlaştıracak bir sakatlık, tendon sakatlığı."

Yav Orhan su aciklamadan sonra kendince kafanda convert edip zam istedigine nasil bagladin acaba? Adam sezon basinda zam aldi zaten, babasinin rahatsizligini takip eden herkes gorup biliyor. Zaten hastanede adam tedavi oluyor. Buyuk ihtimal sezon bittiginde oraya yakin olmak icin Guney Amerika'ya da gitmek isteyebilir bundan normal birsey olamaz.
Daha önce benzeri yaşandı oradan hareketle yazıyorum. İki defa daha oldu sanırım ikisinde de zam aldı. Davinson da aldı. Toreira bir yere gitmez bu arada. Burda mutlu Okan Hocayı da seviyor. Okan ayrılırsa direk gitmek ister.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yener İnce: "Singo birazdan idmana da çıkacak. Bu sakatlık maç için risk almamızı zorlaştıracak bir sakatlık, tendon sakatlığı."

Vay be herkes adele diye biliyordu ya yalan söylediler ya da döndürecez diye sakatladılar.

Tendon meselesini 5 gün önce millet Levent Tüzemenden öğrendi Okan efendide abartmayın diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt