- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Bu forumda soyle mesajlar yazma ister elestir veye elestirme ama herseyin bir adabi var.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumda soyle mesajlar yazma ister elestir veye elestirme ama herseyin bir adabi var.
Emre özcanın hangi takımlı olduğunu bilmiyorum.Kendisini beğenirim.etliye sütlüye karışmayan
futboldan bir bokum anlamayan
şerefsizler bunlar!
Medyada olup şikecilere yapılan kıyakları konuşmayan her gsliye sövülmeli
sadece sövmekle kalınmamalı yerin dibine sokulmalı!
bu şerefsiz şikeci köpekler sırf bu yüzden bunun gibi ılımlı gslileri çıkarıyorlar ekranlara!
Ultraslan istifa demesin diye neler yapiyor![]()
Okan Buruk: "Bugün, dünyanın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan'ın kuruluş yıl dönümü. Bizi dünyanın her yerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum."
Okan Buruk: "Formda bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle Sörloth'un formu yüksek. Haaland performansının da üstüne çıktığı dönemde."
Okan Buruk: "Gabriel Sara bugün takımla birlikte olacak."
Okan Buruk: "Osimhen döndü, bize olumlu yansıdı. Jakobs bu gece ya da yarın sabah İstanbul'da olacak."
Okan Buruk: "Çok motive olmamız gerekiyor. Çok dinamik, çok mücadeleci bir takım. Birbirine çok benzeyen iki...
Kendine sakla boyle yorumlari. Bizim okumamiza gerek yok.küfür etmedim ki olm
hakaret de aslinda bu
sadece midem bulaniyor herifi görünce
Gidesi falan yok zam istiyor gayet normal olarak. 10 ayda 5 maça zor çıkan Singo 5 alıyorsa takımın bütün hammallığını yapan ben niye 3/4 alıyorum diyordur muhtemelen ki haklı. Söyledik yazdık bunları zamanında Osimhen gibi ultra bir örnek olmadan takımın maaş dengesini bozmayın diye. Dünyada başka oyuncu yok gibi diretti Okan Bey sağolsun.Torreira' nın açıklamalar hoş değil, gidesi var gibi.
Bu yönetimle 15 yıl yerine adam ararız, 200M EUR para harcarız
Yav Orhan su aciklamadan sonra kendince kafanda convert edip zam istedigine nasil bagladin acaba? Adam sezon basinda zam aldi zaten, babasinin rahatsizligini takip eden herkes gorup biliyor. Zaten hastanede adam tedavi oluyor. Buyuk ihtimal sezon bittiginde oraya yakin olmak icin Guney Amerika'ya da gitmek isteyebilir bundan normal birsey olamaz.Gişesi falan yok zam istiyor gayet normal olarak. 10 ayda 5 maça zor çıkan Singo 5 alıyorsa takımın bütün hammallığını yapan ben niye 3/4 alıyorum diyordur muhtemelen ki haklı. Söyledik yazdık bunları zamanında Osimhen gibi ultra bir örnek olmadan takımın maaş dengesini bozmayın diye. Dünyada başka oyuncu yok gibi diretti Okan Bey sağolsun.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman sadece idmana çıkarırız 4.5 yıl daha sakatlanmamış olur mis yaw
Daha önce benzeri yaşandı oradan hareketle yazıyorum. İki defa daha oldu sanırım ikisinde de zam aldı. Davinson da aldı. Toreira bir yere gitmez bu arada. Burda mutlu Okan Hocayı da seviyor. Okan ayrılırsa direk gitmek ister.Yav Orhan su aciklamadan sonra kendince kafanda convert edip zam istedigine nasil bagladin acaba? Adam sezon basinda zam aldi zaten, babasinin rahatsizligini takip eden herkes gorup biliyor. Zaten hastanede adam tedavi oluyor. Buyuk ihtimal sezon bittiginde oraya yakin olmak icin Guney Amerika'ya da gitmek isteyebilir bundan normal birsey olamaz.
Yener İnce: "Singo birazdan idmana da çıkacak. Bu sakatlık maç için risk almamızı zorlaştıracak bir sakatlık, tendon sakatlığı."