- 26 Ocak 2021
- 41.308
- 40.551
- 3.078
Nasil bir teknolojiyse 1.5 ay sakatligi var denen herif'e birden bire şu olduSara ne oldu da iyileşti birden bire?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil bir teknolojiyse 1.5 ay sakatligi var denen herif'e birden bire şu olduSara ne oldu da iyileşti birden bire?
Bu dediğini düşünmek dahi istemiyorum.Boyoe olamaz diyorum ama günün sonunda hep aynı noktaya varıyoruz.Herhangi bir plan yok. Menajerler kimi önerirse içlerinden seçiyoruz. İsmi geçen oyuncular Gs hocası olduğunda Fm de de öneriliyor. En başta Almada
Özetle çakacak enayi arıyoruz diyorlar. Kimse kolay kolay bu herife bahsi geçen paraları vermez. Bahsedildiği kadar iyi topçu olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa illa alan olurdu şimdiye. Parayı dert etmeyen çok takım var.Alfredo Pedulla: "Atalanta şu anda Ederson için acil bir satış yapmayı düşünmüyor; çünkü henüz masaya oturacak kadar ciddi teklifler gelmiş değil. Ancak eğer bir kulüp, örneğin 45 milyon euro + bonus gibi ciddi bir teklif sunarsa, Atalanta bunu değerlendirebilir. Daha önce Manchester United bu konuyla ilgilenmiş, ayrıca Atletico Madrid ve Galatasaray da önceden temaslarda bulunmuştu. Özetle, Ederson’un satışı zorunlu değil ama uygun bir teklif gelirse ayrılma ihtimali var." (Youtube)
Gene hikaye yazma modunu açmış
O zaman takımda hoca olmadığı çıkar ortaya. Boey işi ilk sezon başarıya açken olmuş iş, şimdi zor.1 milyona aldığın Boey'i 30 milyona sattın. Çok uzak bir tarih değil. Elit oyuncu değil genç başarıya aç potansiyelli oyuncu lazım. Scout ekibi süs diye mi duruyor?
İlla Singolara 30 milyon Euro vermeye gerek yok.

Hocam ağzına sağlık.Aslinda olması gereken anafikir bu.Amma velakin bilmediğimiz neler oluyor.Jelert e kaç para verirsin mesela?1 milyona aldığın Boey'i 30 milyona sattın. Çok uzak bir tarih değil. Elit oyuncu değil genç başarıya aç potansiyelli oyuncu lazım. Scout ekibi süs diye mi duruyor?
İlla Singolara 30 milyon Euro vermeye gerek yok.
Baba Monaco ya 30, Singo ya 5 vermiş takımız, şuan üstü kalsın dememizi bekliyorlarŞu İtalyan takimlarin tok satıcıyı oynaması da biktirdi
Sane ile ilgili bir plan program vardı ve iş hemen çözüldü ama şuan kervan yolda düzülür modunda takılıyoruz.Bu dediğini düşünmek dahi istemiyorum.Boyoe olamaz diyorum ama günün sonunda hep aynı noktaya varıyoruz.
Herkeste ozel mesaj atma yetkisi var bu sende de var, bence sen beceremiyor olabilir misin cunku mesaj atamaman tuhaf birsey.@Ufuktan Aslan yine buradan yaziyorum malesef evet mesaj yazamiyorum. neyse yapacak bisey yok cokta zorlamaya gerek yok renktas tesekkur ederim ilgin icin. arada transfer haberi okusam yeter. onemli bir bilgi cerebilecrk biri degilim zaten
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi