Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardiyi satın

Herhangi bir plan yok. Menajerler kimi önerirse içlerinden seçiyoruz. İsmi geçen oyuncular Gs hocası olduğunda Fm de de öneriliyor. En başta Almada
Bu dediğini düşünmek dahi istemiyorum.Boyoe olamaz diyorum ama günün sonunda hep aynı noktaya varıyoruz.

Alfredo Pedulla: "Atalanta şu anda Ederson için acil bir satış yapmayı düşünmüyor; çünkü henüz masaya oturacak kadar ciddi teklifler gelmiş değil. Ancak eğer bir kulüp, örneğin 45 milyon euro + bonus gibi ciddi bir teklif sunarsa, Atalanta bunu değerlendirebilir. Daha önce Manchester United bu konuyla ilgilenmiş, ayrıca Atletico Madrid ve Galatasaray da önceden temaslarda bulunmuştu. Özetle, Ederson’un satışı zorunlu değil ama uygun bir teklif gelirse ayrılma ihtimali var." (Youtube)
Özetle çakacak enayi arıyoruz diyorlar. Kimse kolay kolay bu herife bahsi geçen paraları vermez. Bahsedildiği kadar iyi topçu olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa illa alan olurdu şimdiye. Parayı dert etmeyen çok takım var.

1 milyona aldığın Boey'i 30 milyona sattın. Çok uzak bir tarih değil. Elit oyuncu değil genç başarıya aç potansiyelli oyuncu lazım. Scout ekibi süs diye mi duruyor?
İlla Singolara 30 milyon Euro vermeye gerek yok.
O zaman takımda hoca olmadığı çıkar ortaya. Boey işi ilk sezon başarıya açken olmuş iş, şimdi zor.

@Ufuktan Aslan yine buradan yaziyorum malesef evet mesaj yazamiyorum. neyse yapacak bisey yok cokta zorlamaya gerek yok renktas tesekkur ederim ilgin icin. arada transfer haberi okusam yeter. onemli bir bilgi cerebilecrk biri degilim zaten

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 milyona aldığın Boey'i 30 milyona sattın. Çok uzak bir tarih değil. Elit oyuncu değil genç başarıya aç potansiyelli oyuncu lazım. Scout ekibi süs diye mi duruyor?
İlla Singolara 30 milyon Euro vermeye gerek yok.
Hocam ağzına sağlık.Aslinda olması gereken anafikir bu.Amma velakin bilmediğimiz neler oluyor.Jelert e kaç para verirsin mesela?

Mukau + Danois + Almada + Lang ile kapatalım o halde

@Ufuktan Aslan yine buradan yaziyorum malesef evet mesaj yazamiyorum. neyse yapacak bisey yok cokta zorlamaya gerek yok renktas tesekkur ederim ilgin icin. arada transfer haberi okusam yeter. onemli bir bilgi cerebilecrk biri degilim zaten

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkeste ozel mesaj atma yetkisi var bu sende de var, bence sen beceremiyor olabilir misin cunku mesaj atamaman tuhaf birsey.

Transferdeki bu politika hocanın ne durumda olduğunu bize net olarak gösteriyor.

Oynattığı sisteme en uyacak oyuncu olan Boey'i izlemeden gelir gelmez A2 takımına gönderdi.

Şans eseri 2 sağ bek aynı anda sakatlanınca mecburen kadroya alıp ilk defa bence orada gördü zaten Boey'i.

Onun dışında Barış bireysel olarak çok çok iyi hazırlandı o parladı. Yunus İngiltere sonrası parladı.

Takımdaki diğer tüm genç ve genç sayılabilecek oyuncular geldikleri döneme göre çok çok geri gitti.

Hocanın oyunculara özel bir katkısı maalesef yok. 3 sezon şampiyon olmuş olabilir ama her sezon kaç tane adam aldık aldırdı.

Beğenmedi yarım sezon sonra gönderdi. Bu sürdürülebilir bir transfer politikası değil. 11 tane yıldız veya yıldız sayılabilecek oyuncu ile maç yapamayız.

Hoca büyük ihtimalle rakipler dışında maç falan seyretmiyor ve ismi geçen oyuncuların son durumunu da bilmiyor.

Çoğu kulağına çalınmış bir yerden hee bu mu deyip daha yeni izlemeye başlıyor. Hasan Şaş gibi sanırım 15 sn izleyince oyuncuyu analiz edebiliyor.

Sonuçta çok üstün yetenekli bir adam kendisi her şeyin en iyisini bilir. Elit oyuncudan anlar...

Adam daha sistemine hangi orta saha profili uyacak onu bile bulamadı. 4 sezondur her transfer dönemi Torreira'nın yanına adam bakıyoruz :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt