- 1 Mayıs 2018
- 57.911
- 48.690
- 3.873
Samiyen veledi hala banlanmadimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para isterse sene sonu istemezse şimdi yani... anlaşılmıştır... teşekkür ettim...
adhhadghdaghadg nasıl fabian ruiz haberi saldılar ya ulan aklıma geldi bi anda !!!!!!!![]()
Bir akıllı kendileri zatenadhhadghdaghadg nasıl fabian ruiz haberi saldılar ya ulan aklıma geldi bi anda !!!!!!!![]()

Üyeliği mi var forumda?Samiyen veledi hala banlanmadimi
Böyle diye diye sezon bitecek. Yeni sezonu bekliyorlar diyelimKaragümrük ve Kayseri maçlarını bekliyor olabilirler. Bu maçlarda da puan kaybedersek zaten transfere gerek kalmıyor.
Olmayan kolpa transferlerle bir kadro yapın da gözümüz şenlensin yav.
Senin dediğin buna çıkıyor. Bonservis isterlerse sene sonu sözleşme biteceği içşn beleşe gelecek... yok kabul ederlerse şimdi ayrılmasına ücretsiz hemen gelecek. Ben bunu anladım söylediğinden...lan tam tersi olması gerekmiyor mu
Senin dediğin buna çıkıyor. Bonservis isterlerse sene sonu sözleşme biteceği içşn beleşe gelecek... yok kabul ederlerse şimdi ayrılmasına ücretsiz hemen gelecek. Ben bunu anladım söylediğinden...
Batrakovu ben vaftiz etmistimBatrakovu foruma ilk ben yazdım 2015 yılında
Bu ne len? Sanki Ali gibi Mustafa gibi isminiz var da 2 tanesine denk geldik aynı andaBen bir şey demedim ki o başka Nedim @Nedim Tokuyucu
Ulan hani herkes gelmek için haber gönderiyordu, nerde bu herifler?
Bu sehir efsanesi olabilir. Sanmiyorum para oldugunu, olani yeni yakin topculara ödediler. Onun icin önumuze gelene kiralik teklifi yapiyoruzYok ya valla hiç keyif vermiyor.
Beceriksizlik diz boyu. Hayır para da var allah kahretsin ya para var paramızla rezil oluyoruz.
Adam her maç 11 oynuyor lan kupa maçinda bile 11 deydi şuanda oyleadhhadghdaghadg nasıl fabian ruiz haberi saldılar ya ulan aklıma geldi bi anda !!!!!!!![]()